hirdetés

Itt a Zeblaze Stratos 3 Pro okosóra pár újítással

Még több, még olcsóbban

hír
Itt a Zeblaze Stratos 3 Pro okosóra pár újítással 1

Forrás: Aliexpress; Cutesliving Store

Atika
írta: Atika
2024-06-21

Ha tavaly év végén még nem tudott titeket elcsábítani a Zeblaze Stratos 3, akkor most a még többet kínáló, de mégis olcsóbb Stratos 3 Pro már biztosan felkelti a figyelmeteket. Az új okosóra leginkább csak egy kis ráncfelvarrásnak tekinthető, mert nagyon sokmindent megörökölt a korábbi a modellből. A kijelző ugyanaz az elképesztő AMOLED, továbbra is rengeteg sportot tud monitorozni, de a GPS funkciók kibővültek és ezzel már a telefont sem feltétlenül kell magatokkal hurcolnotok az edzéshez. Az új óráért nem kell sokat fizetnetek, már 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól elhozhatjátok a RENDELJ4  kupon segítségével, 11 napos szállítással, extra költségek nélkül.

A 400 mAh-s akkumulátora átlagos használat mellett csak 18 naponta sikít, hogy töltsétek fel, komolyabb felhasználás mellett is bír még 13 napot, illetve folyamatos GPS használat mellett is kibír 84 órát egyhuzamban. Kapott egy energiatakarékos módot is emellé, amivel 45 napig bírja egy töltéssel.

A Zeblaze Stratos 3 Pro csakúgy, mint a Startos 3 egy olyan komoly óra, amit a Zeblaze-től nem igazán várna el az ember. Az elődöt nagyon szerették a vásárlók, számtalan fotóval tűzdelt értékelés bizonyította, hogy méltó a bizalomra. Két színben érhető el, a kék szíjas 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a RENDELJ4  kuponnal, míg a fekete szíjjal szerelt variáns valamiért drágább, de azért is csak 15 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kiadnotok, az előbb említett kód beváltása után. Az árakban már benne van a minimális szállítási költség és az ÁFA is, szóval semmilyen extra költségre nem kell számítanotok.

hirdetés