hirdetés

Itt a Soocas W3F szájzuhany, a gyártó vadiúj terméke

Kicsit csajos dizájn, viszont tetszetős funkciók jellemzik

hír
Itt a Soocas W3F szájzuhany, a gyártó vadiúj terméke 1
írta: SonkaMod
2021-11-13

A szájhigiénia nagymestere a Soocas, és a remek fogkeféi mellett egyéb kiegészítőket is gyárt. Eddig is volt már Soocas szájzuhany, de most megérkezett egy újabb darab, a W3F. A dizájn igencsak követi a fürdőszobai trendeket, de egy kissé talán nőisere sikerült, még a zöld verzió is. A tudása viszont nagyon tetszetős, nem találunk rajta fogást, legalábbis az előzetes információk alapján.

0,66 milliméteres vízsugarat lő, amivel ki tudja tisztítani a legszűkebb fogközöket is. Négyféle módban képes működni, amely módok között az erősség a különbség. Tehát mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Bekapcsolás után 3 másodperc alatt pörgeti fel magát a választott erősségre, így fokozatosan hozzászokik a felhasználó a vízsugárhoz. Négyféle tisztítófejet adnak hozzá, amik a különböző méretű vízsugarakhoz kellenek, és van nyelvtisztítós feje is.

A Soocas szájzuhanya akkumulátoros, egy töltéssel nagyjából 90 napig is elmegy, és 4 óra alatt lehet újratölteni. IPX7-es minősítéssel rendelkezik, így teljesen vízálló, nyugodtan lehet a csap alatt is tisztítani.

Kétféle színben elérhető a W3F, a rózsaszín variáns elég egyértelműen női, de a zöld is inkább csajos. Nem állítjuk, hogy ne lehetne egy férfinak is ilyen, de maszkulinnak semmiképpen sem mondanánk. A W3F ettől függetlenül remek terméknek tűnik, sokféle funkciója van, sokat bír az akkumulátora és erős is. Az ára közepesen baráti, nem neveznénk olcsónak, de drágának sem. Itthon ehhez hasonló tudású eszközt biztos, hogy csak jóval drágábban lehet beszerezni, viszont Kínából van olcsóbb megoldás is. A W3F a BGOCXP261 kuponkóddal jelenleg 15 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, viszont ingyenes szállítással küldik.

hirdetés