hirdetés

Itt a Chuwi új ultrahordozható laptopja

Napokon belül piacra dobják a MiniBook X-et

hír
Itt a Chuwi új ultrahordozható laptopja 1
írta: Atika
2022-01-06

Két évvel ezelőtt a Chuwi sikeresen piacra dobta a MiniBookot, amely egy Intel M3-8100Y processzort használt. Könnyű, ultravékony, és könnyen elfért akár a zsebünkben vagy egy kisebb táskában is. Pár napon belül azonban a MiniBook továbbfejlesztett változata, a MiniBook X is debütál. Vessünk rá egy pillantást.

A MiniBook X legnagyobb újítása azonban a YOGA kialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a képernyőt akár 360 fokban is kihajtsuk, így könnyedén változtatva a különböző használati módok között. Tablet, notebook, sátor és tartalomfogyasztási üzemmód között rendkívül könnyedén válthatunk. A táblagép mód alkalmas rajzolásra, tartalomkészítésre vagy néhány kisebb játékhoz; a notebook állásban irodai feladatokhoz, dokumentumszerkesztéshez vagy alapvető videokészítéshez használhatjuk; a sátor és tartalomfogyasztási mód a 2K retina IPS képernyővel pedig a videók és filmek megtekintését egyfajta élménnyé teszik!

A Chuwi hivatalos hírei szerint a MiniBook X hivatalosan január 12-én kerül forgalomba. További termék- és eseményinformációkért tartsátok szemmel a Chuwi hivatalos weboldalát.

hirdetés