hirdetés

Házimozizz a Wanbo Dali1 Mini Projektorral!

Új dimenziót ad az otthoni szórakozásnak

hír
Házimozizz a Wanbo Dali1 Mini Projektorral! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-24

A párom és én imádjuk a filmeket, de az utóbbi időben inkább otthonunk kényelmében szeretjük élvezni azokat. Ha te is így vagy ezzel, akkor a Wanbo Dali1 Mini Projektor lehet a tökéletes megoldás számodra! Ez a vadonatúj készülék a megszokottnál valamivel erőesebb, 350 ANSI Lumen fényerővel és kompakt méretével (mindössze 113×123.5×159 mm) könnyedén elfér bármelyik szobádban, és bárhova magaddal is viheted.

Ez a mini projektor többféle csatlakozási lehetőséget kínál, így bármilyen eszközhöz könnyedén párosíthatod. A hátoldalán található USB, HDMI, és 3,5 mm-es audio kimenet segítségével bármilyen laptopot, játékkonzolt vagy USB flash meghajtót egyszerűen csatlakoztathatsz. A beépített okos rendszernek köszönhetően pedig akár külső eszköz nélkül is élvezheted a tartalmakat.

A Dali1 stabil és felhasználóbarát Android 9 rendszert kínál, amely lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű telepítését és használatát. Ez előnyös a T2 Max korábbi verziójával szemben, amelynél az Android rendszer működésében problémák akadhattak. A Dali1 WiFi 6 támogatással is rendelkezik, amely gyorsabb és stabilabb internetkapcsolatot biztosít, így zökkenőmentesen streamelhetünk tartalmakat anélkül, hogy a kapcsolat megszakadna. A projektor Bluetooth hangátvitel támogatásával rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatunk hozzá vezeték nélküli hangszórókat vagy fejhallgatókat, és már élvezhetjük is a filmeket.

A Dali1 kis mérete (113×123.5×159 mm) és könnyű tömege lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vigyük, és gyorsan beállítsuk. Ez ideális választás otthoni használatra, irodai prezentációkhoz vagy akár utazáshoz is.

Most a BGALWDL  kuponkóddal mindössze 35 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be a Banggod cseh raktárából. Ingyenes, 7 napos kiszállítással, áfa- és vámmentesen érkezik hozzád Magyarországra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és varázsold otthonodat egy igazi mini mozivá a Wanbo Dali1 Mini Projektor segítségével!

hirdetés