hirdetés

Hatalmas szülinapi akciók futnak, hisz 15 éves lett a Banggood

Éljen az ünnepelt, éljenek az akciók!

hír
Hatalmas szülinapi akciók futnak, hisz 15 éves lett a Banggood 1
írta: SonkaMod
2021-09-01

Megkezdődött a Banggood 10 napos őrülete, amit a 15. születésnapjuk alkalmából rendeznek. Nagy vonalakban annyi a lényeg, hogy nagy akciók lesznek/vannak, nyereményjátékok is futnak, és a jó öreg Snap Upokkal is elüthetjük az időt. Vélhetően a kuponos leárazások lesznek az igaziak, így a Facebook csoportunkat érdemes sűrűn csekkolni.

Persze készítettek egy főoldalt az eseménynek, az egy jó kiindulópont a vadászatra. Ha valaki nem annyira elvakult, mint mi, akkor elég, ha felnéz a Facebook csoportunkba, hogy van-e valami érdemleges ajánlat, vagy átpörgeti a gyorshíreinket, mivel mi igyekszünk minden jó akciót valamilyen módon közzétenni.

Idén sem maradunk Snap Up nélkül, ami egy jó időtöltés, de ritkán jönnek be. Itt az a lényeg, hogy bizonyos termékeket kvázi ingyen, vagy nagyon olcsón lehet rendelni, de csak 1-2 darab van belőlük, így nagyon gyorsnak kell lenni. Az esetek nagy százalékában valami orosz hekker viszi el a cumót, de ismerünk olyan magyarokat, akiknek már sikerült ezt-azt így megszerezni.

Az Allowance Rain nevezetű játék is fut, amiből naponta hat kört lehet lejátszani. Itt fentről lefelé hullanak az ajándékok, amiket el kell találni az egérrel. A szerencse csomagok pontokat és kuponokat rejtenek, amik általában a szülinap ideje alatt felhasználhatók.

A legjobb akciókat viszont a kuponoktól lehet várni, mert azokból lesz igen sok, és természetesen igen jók is. Rengeteg Xiaomi, BlitzWolf és egyéb márkás termékre kapunk majd kódokat, amikkel olcsóbban vásárolhatunk. Ezeket igyekszünk megosztani a Facebook csoportunkban, de lehet használni a kuponkeresőnket is, mert oda is rengeteg kód feltöltésre kerül.

Az akciósorozat már elkezdődött, és egészen jövő hét péntekig (szeptember 10) fog tartani, majd egészen 13-áig megy még a ’lecsengése’.

hirdetés