hirdetés

Hatalmas kijelzővel érkezett a Teclast T65 Max táblagép

Komoly feladatokra tervezve

hír
Hatalmas kijelzővel érkezett a Teclast T65 Max táblagép 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-10

Egy igazi nyalánkság érkezett a Teclasttól a T65 Max személyében, aminek a nevében a „Max” szócska ezúttal teljesen indokolt. Nem túlzás azt mondani, hogy hatalmas kijelzője van, a 13 inch-es méret azt jelenti, hogy akkor megjelenítővel rendelkezik, mint sok kisebb notebook. Ugyanakkor a tabletnek nem ez az egyetlen előnye, a vasat sem spórolták ki belőle, tehát egy nagyon meggyőző gép lett belőle, ami cserébe már nem a filléres kategóriába tartozik, de szerintem a 83 800 Ft-os vételár is abszolút korrektnek mondható.

Nagy tabletbe illik nagy akkupakkot is tenni, ebben az esetben ez egy 10 000 mAh kapacitású egység lett, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni akár 18 wattal. A gyártó állítása szerint ennyi energia elég 7,5 óra játékhoz, 9 óra filmezéshez vagy éppen 10 órás netes böngészéshez, ezek pedig nagyon szép számok.

Friss, ropogós Android 14 került rá, annak minden előnyével, például meg lehet felezni a kijelzőt, ami ebben a méretben már indokolt lehet, és mehet a multitasking.

Üde színfolt a kínai tabletek között a Teclast T65 Max, mert jócskán kilóg felfelé a tömegből. Ez a hardver már egészen komoly, a kijelzője pedig egyenesen váratlan, de nincs olyan pontja amibe bele tudnék érdemben kötni. Legalábbis az árát figyelembevéve semmiképp, ugyanis a 8Q5B2R61  kuponkóddal 83 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető Geekbuyingról, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés