hirdetés

Hangolódhatunk az Aliexpress 11. születésnapjára

Elindult a bemelegítés

hír
Hangolódhatunk az Aliexpress 11. születésnapjára 1
írta: SonkaMod
2021-03-24

Megkezdődött a felkészülési időszak az Aliexpress következő szülinapjára, ami hasonló módon fog lezajlani, mint eddig. Egyelőre még csak a kuponokat kell gyűjteni, meg mindent bepakolni a kosárba, aztán az igazi buli majd csak hétfőn kezdődik.

Amikor elindul az akciós időszak, akkor minél előbb meg kell vásárolni mindent, amit szeretnénk, de valószínűleg folyamatosan fognak érkezni az újabb és újabb kuponkódok, amik jó esetben egész héten aktívak maradnak.

Az, hogy mi mennyibe fog kerülni, már most látszik a jelenlegi ár felett jelezve a terméklapokon. Viszont ezek nem feltétlen a végleges árak, mert jó eséllyel lesz egy rakás store és select kupon, amiket fel lehet majd használni, így sokkal alacsonyabb végösszeget is elérhetünk.

Már most tudunk pár fix kupont, melyek 29-én, reggel 9-kor már működni fognak:

$11/110: ALIAN11
$9/90: ALIAN9
$7/50: ALIAN7
$4/30: ALIAN4

Az esemény főoldala: >>LINK<<
Menetrend: >>LINK<<
Coupon Center: >>LINK<<
$2/15 kupon: >>LINK<<
Bestsellers: >>LINK<<
Super Deals: >>LINK<<
Spend & Save: >>LINK<<
Top Brands: >>LINK<<

Az Aliexpress szépen összeszedte, hogy milyen típusú kedvezmények és kuponok használhatók az oldalon, ezt érdemes átfutni, mert nem is annyira egyszerű a rendszer, mint ahogy azt gondolnánk. Az akció időtartama alatt érdemes nyomon követni a Facebook oldalunkat és a Kínából rendelők FB csoportját, mert ezeken a platformokon osztjuk meg a legtöbb dealt. Magára a weboldalra csak a legjobb, különleges ajánlatok kerülnek ki, amik vélhetőleg nem is fogynak el 10 percen belül.

Boldog születésnapot Aliexpress!

hirdetés