hirdetés

Gyerekes családok megmentője a Roborock Dyad Pro

Kombinált porszívó és felmosó ami az ételmaradékot is eltünteti

hír
Gyerekes családok megmentője a Roborock Dyad Pro 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-01-16

Mostanában elég népszerűek az olyan takarítógépek, amik a felmosást és a porszívózást egyben oldják meg. A Roborock is beszállt a buliba, ami azért örvendetes, mert a cég kifejezetten patent eszközöket gyártott eddig, és valószínűleg ez a Dyad Pro esetében sincs másképp. Ez ráadásul a korábbi Dyad fejlesztett változata Pro néven, ami a 43 percig képes üzemelni, 17 000 pascal a szívóereje és szinte minden másban is megújult a kisebb modellhez képest. Az európai bevezető ára 137 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból vihető haza, ingyenes szállítás mellett.

A termék specialitása a DirTect technológia, aminek lényege, hogy a vízszabályzást – ami lehet tisztítófolyadék is – és a szívóerőt a koszmennyiség függvényében tudja automatikusan állítgatni, így nem nektek kell spricnizni, mindent intéz a technika. A berendezés ráadásul nincs 5 kiló, így nagyon könnyen tologatható, nem különösebben fárasztó a használata, ellentétben a 8-10 kilós konkurensekkel.

Ha megtetszett a kifejezetten modern takarítóeszköz és szeretnétek a két utált házimunkát párhuzamosítani, akkor a Dyad Pro a ti terméketek. Az európai bevezető ára 137 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból vihető haza, ingyenes szállítás mellett, viszont ez az ár csak január 19-ig érvényes, utána 100 euróval többe fog kerülni.

hirdetés