hirdetés

Frissítést kapott a Chuwi HiPad Pro, és igen szemrevaló

Widevine L1 tanúsítvánnyal

hír
Frissítést kapott a Chuwi HiPad Pro, és igen szemrevaló 1

Forrás: Chuwi.com

írta: SonkaMod
2022-03-21

A tablet piac általában két-három lépéssel le van maradva a telefonokétól, ami annak köszönhető, hogy kevesebb felhasználó akar ilyen eszközt, így a fejlesztésekre is kisebb hangsúlyt fektetnek. Ha mégis akarunk egy valóban erős tabletet, akkor általában a piszokdrága megoldások közül kell válogatnunk. Nyilván egy aktuális iPad, Microsoft Surface vagy MatePad nem rossz választás, ahogy egy Xiaomi Pad 5 sem, csak éppen ezeket kifizetni már más tészta. Ezért is örülhetünk a Chuwi HiPad Pro új kiadásának, ami viszonylag magas kategóriában indul, mégis megfizethető a vetélytársaihoz képest.

Nagyon tetszetős a Chuwi HiPad Próban, hogy Android 11-gyel árulják, és rendelkezik Widevine L1 tanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy maximális felbontáson élvezhetjük a tartalmakat a Netflix, a Disney+, Amazon Prime és az ezekhez hasonló streaming szolgáltatóknál. Ezt az olcsóbb, alacsonyabb kategóriás tabletek nagy része nem mondhatja el magáról.

A későbbiekben ehhez a tablethez fog érkezni külön érintőceruza és billentyűzet is, amikkel még kényelmesebben tudjuk majd használni, de egyelőre nincs róla infó, hogy ezek mikor lesznek elérhetők. Nekünk azért tetszett meg a Chuwi HiPad Pro újabb kiadása, mert egyértelműen egy komoly gép, ami ugyan nem csúcskategória, de érezhetően jót akartak vele alkotni, és az árazása is baráti tudott maradni. Banggoodon jelenleg a BGf04247kuponkóddal 90 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni szállítási költséggel együtt.

hirdetés