hirdetés

Felpatch-eltük a RendeljKínait oldalát!

Javított kereső, új funkciók és módosítások

hír
Felpatch-eltük a RendeljKínait oldalát! 1
molcsa
írta: molcsa
2019-10-16

Egy komolyabb változtatáscsomagot tettünk közzé az oldalunkon, amivel igyekeztünk még felhasználóbarátabbá és átláthatóbbá tenni a RendeljKínait-ot. A változástatások során a ti véleményeteket is nagy mértékben figyelembe vettük, ezúttal is köszönjük a visszajelzéseket. Lássuk, mi változott!

3) Új főoldal

Sok visszajelzést kaptunk, hogy a főoldal nehezen átlátható, és nehezen követhető a friss tartalom. Ezért átalakítottuk az elrendezést, több teszt és hír látható a főoldalon, és külön blokk került be a gyorshíreknek. Minden cikket dátummal láttunk el, így könnyen követhető, hogy melyik tartalom friss. A felső kiemelt cikkek szekció továbbra is megmaradt, itt az elmúlt napok legérdekesebb és legfontosabb tartalmait találjátok meg.

4) Összes cikk, mobil főoldal

Szintén az átláthatóság növelésének érdekében létrehoztunk egy Összes cikk menüpontot, ahol időrendi sorrendben minden megjelent cikkünket megtaláljátok, így biztosan nem maradtok le semmiről. A mobil főoldalt szintén ennek szellemében alakítottuk át, az ott nehezen értelmezhető kiemelt cikkek-tesztek-hírek-gyorshírek felosztás helyett időrendi sorrendben minden tartalmat vegyesen láthattok. A menüből természetesen továbbra is elérhető a tesztek-hírek bontás a megszokott szűrőkkel, ha valaki specifikus tartalmat keresne.

5) Eszköztár

A visszajelzések alapján sokan nem találtátok az áfakalkulátort, csomagkövetőt és valutaváltót, ezért a kamion ikon helyett mostantól feltűnőbb helyen, az oldal jobb szélén veletek mozgó (mobil nézetben a menüsávon lévő) csavarkulcs ikonnal éritek el ezeket a funkciókat, így mindig kéznél lesznek.

6) Egyéb módosítások

A Népítéletben is hozzáadtunk egy dátum címkét minden véleményhez, így mindig egyértelmű, hogy mikori értékelést olvastok. A Tudnivalók menüpontban a FAQ kérdések linkje mostantól egy kattintással kimásolható, így közvetlenül hivatkozhattok egy-egy témára Facebookon és egyéb felületeken.

hirdetés