hirdetés

Ezzel az új BlitzWolf fülhallgatóval úszhatsz is

Ritka az ilyen

hír
Ezzel az új BlitzWolf fülhallgatóval úszhatsz is 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-09

Nem először jelentkezik a BlitzWolf olyan fülhallgatóval, ami az úszóknak kedvez. Ez egy hálás szegmense az iparágnak, mert nagyon kevés olyan termék van, amit lehet használni ezen sport közben. Nem csoda, mert egyrészt kell a vízállóság, másrészt a jó Bluetooth kapcsolat, ráadásul meg kell oldani, hogy szóljon is valahogy. A BlitzWolfnak egyszer már sikerült, most pedig egy újabb ilyen eszköz került ki a kezeik közül a BW-BTS9 személyében.

Ugyan csak 22 gramm a tömege, de mégis elég nagy aksi került bele, amivel az üzemideje 10 óra. Feltölteni a hozzá való mágneses kábellel lehet, és nagyjából 2 órát vesz igénybe a folyamat.

Nem feltétlenül csak úszáshoz jó, hanem mindenféle sporthoz ajánlott a füles. Egy csendes szobában, munka közben biztosan nem egy ilyen csontrezgéses eszköz fogja a legjobb hangminőséget szállítani, de nem is arra találták ki. Banggoodon már a második előrendelési kör fut rá, de a BGa25bc1  kuponkóddal meg lehet rendelni már 13 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, teljesen ingyenes szállítással.

hirdetés