hirdetés

Előrendelhető a Doogee kétkijelzős csúcstelefonja

Meggyőző hardver egy sor újdonsággal

hír
Előrendelhető a Doogee kétkijelzős csúcstelefonja 1

Forrás: Doogee.cc

írta: SonkaMod
2022-02-21

A Doogee és a csúcstelefon szó egy mondatban elég furán hat, de az az igazság, hogy a V20-ra nem igen lehet más jelzőt aggatni. Persze nem kell összehasonlítani a háromszor drágább készülékekkel, de a belepakolt hardver nagyon figyelemreméltó, és tényleg nyaldossa a csúcskategória alját. Kapunk egy elég erős procit, megfelelő memóriát és háttértárat, dupla kijelzőt és még pár érdekességet. Az árcédulában pedig most sem kellett csalódnunk.

Egy strapatelefonba illik nagy aksit tenni, de a Doogee ezúttal nem rúgta nagyon el a pöttyöst, 6000 mAh-s telep van benne, ami persze azért kicsinek sem mondható. Elvileg ezzel 2-3 napos üzemidőt ki lehet hozni átlagos használat mellett. Ami viszont még jobb hír, hogy 33 wattos gyorstöltésre képes Type-C porton keresztül, és 15 wattal még vezeték nélkül is tölthetjük.

Vannak jellemzői, amik szintén a strapa jelleget adják vissza, ilyen a víz- és ütésállóság, vagy éppen a testreszabható gyorshívó gomb az oldalán. Ezzel gyorsan előhívható a segélyhívó, a zseblámpa, vagy egyéb, amit ráprogramozunk.

Minden telefon alapja az operációs rendszer, amit látatlanban nem lehet megmondani, hogy hogyan sikerült. Mindenesetre Android 11 alapú, amit kiegészítettek pár egyéb funkcióval.

Három színben kapható, van belőle szürke, fekete és piros kiadás, az utóbbi kettőnek pedig karbonmintás a hátlapja. A Banggoodon színenként 500 darabot előrendelési akcióban szórnak ki, ami nem kevés darabszám. Ezeket adják 102 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szállítási költséggel együtt. Ez az összeg nem tűnik kevésnek egy Doogee telefonért, de a benne lévő hardver simán ér ennyit, az éjjellátó kamera és a két kijelző miatt pedig simán pozícionálhatták volna magasabbra is a készüléket.

Frissítés: A BGf996e3 kuponkóddal még olcsóbban rendelhető, mindössze 96 100 forintért!

hirdetés