hirdetés

Előrendelhető a brutálisan nagy méretű akkumulátoros Blackview BV6600

18 napos, 4G-s standby üzemmód

hír
Előrendelhető a brutálisan nagy méretű akkumulátoros Blackview BV6600 1
írta: SonkaMod
2021-04-21

A strapatelefonok körében általános a jelenség, hogy traktor méretű akkumulátorokat pakolnak beléjük, ami érthető is, hiszen a felhasználói réteg alapelvárása, hogy ne kelljen sűrűn tölteni a készüléküket. A BV6600-zal a Blackview egy olyan terméket dobott piacra, ami teljesen átlagosnak mondható a szegmensben, de az akku kapacitásával fölé mentek a szokásosnak.

A telefon kétcsatornás WiFi-vel, 4G csatlakozással, Bluetooth 5.0-val, GPS-szel, NFC-vel és ujjlenyomat-olvasóval is fel van szerelve. A hátulján háromelemű kameraegyüttes található, amiből a főszenzor 16 MP-es, de ettől ne várjunk nagyon menő felvételeket.

A Blackview BV6600 egy brutális akkumulátorral szerelt strapatelefon, nem kifejezetten fancy, nincsen benne hőkamera, fluxuskondenzátor és semmi agyunkat eldobós funkció, de azért az üzemidő nem semmi. Nem kérnek érte sokat, a Banggoodon most előrendelésben rendelhető a telefon, mindössze 40 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az elsőkörös vásárlóknak, és ebben már benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód költsége is.

hirdetés