hirdetés

Előrendelhető a Black Shark 4 Pro

Újabb gamer Xiaomi telefon

hír
Előrendelhető a Black Shark 4 Pro 1

Forrás: Goboo.com

írta: Atika
2022-02-24

A Xiaomi gamer mobil vonalát a Black Shark testesíti meg, és már elég régen hallottunk róluk. A Black Shark 4 még tavaly márciusban jelent meg, most viszont már a Black Shark 4 Pro a soros. A Goboo el is indította az elővételt, 20 euró – nagyjából 7400 Ft – befizetésével biztosíthatjátok az early bird árat magatoknak, a maradék összeget holnaptól tudjátok befizetni, a szállítás pedig március 7-én kezdődik. Spanyol raktárból küldik a telefont, ezért nagyon gyorsan megérkezik, és az ár már tartalmazza az áfát, szóval extra költségektől sem kell tartani.

Emellett még különböző mindennap használt funkciókat programozhatunk rájuk, így akár képernyőképet vagy audió- és képernyőfelvételt is készíthetünk egy gombnyomással.

A másik nagyon érdekes újítás a „motorháztető alatt” keresendő, ugyanis a készülékbe 4500 mAh kapacitású akkumulátor került, viszont ezt két egységre bontották, így a töltési idő drasztikusan lecsökkent, de természetesen nem csak ennyi a titok, mert a telefonhoz kapott töltőfej 120 watt teljesítményű, ez a két dolog pedig lehetővé teszi, hogy 15 perc alatt telepumpáljátok a telefont energiával. Ezzel egyértelműen véget ér az üzemidő para, 15 perce mindenkinek akad egy nap közepén is, hogy töltse a telefonját, de ha mégsem, akkor 5 perc alatt is 50%-ra emelhető az akkumulátor töltöttsége.

Ami a kamerás képességeit illeti, a hátlapra egy három elemű kamerarendszer került, ami egy 64 megapixeles fő, egy 8 megapixeles széleslátószögű lencsés és egy 5 megapixeles makró lencsés szenzorból áll. Ezekről sok sajnos nem derül ki a sajtóanyagból, de az biztos, hogy HDR10+ támogatást kapott a videó mód és beépített vlog sablonokat is tartalmaz a kameraszoftver. A szelfikamerába egy 20 MP-es szenzor került. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ezekkel a kamerákkal fogjátok lőni életetek fotóit vagy a világ legjobb videóját, de mindenképpen jónak ígérkeznek ezek a szenzorok, még akkor is, ha egy Black Sharkot nem a fotós tudása miatt vesz az ember.

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokból is a legjobb jutott a Black Shark 4 Próba. Szerencsére megtartották a 3,5 mm-es jacket, dual SIM-es, támogatja az 5G-t, kapott WiFi 6E vevőt, aminek az elméleti legnagyobb sebessége 3,5 Gbps, van benne GPS és NFC is, illetve egy ujjlenyomat-olvasóval is felvértezték. A készülék egyébként sztereó hangszórókat kapott, amik a DXOMARK tesztjei alapján a kategóriájában jelenleg a legjobbnak számítanak, így kiváló hangzást várhattok a telefontól.

A Black Shark 4 Pro Android 11-gyel érkezik, amin szokás szerint a JoyUI fut, ebből is a 12-es verziószámú. Funkcióit tekintve megegyezik a MIUI-jal, azonban jó néhány olyan extrával látták el, amelyek segítségével jobb lesz a játék és hangélmény a használat közben.

Az előrendelés február 25-én, pontban reggel 9-kor indul, addig viszont érdemes befizetni az előleget, ami 20 euró – kb 7400 Ft –, hogy holnap az előrendelési áron tudjátok megvásárolni a Black Shark 4 Prót. A terméklapon találtok egy 80 eurós kupont, amivel a végső ár így 184 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul majd a 8+128-as, míg a 12+256 GB-os verzió 221 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba fog kerülni. Emellett holnap, az első 100 megrendelő egy 18 000 Ft értékű Black Shark Lucifer T1 fülhallgatót is kap ajándékba. A csomag spanyol raktárból érkezik, az áfát már tartalmazzák az árak és a szállítás is ingyenes.

hirdetés