hirdetés

Elindult az Aliexpress Black Friday

Reggel 9-kor

hír
Elindult az Aliexpress Black Friday 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2022-11-24

Sokak kedvence, az Aliexpress is tart idén fekete pénteket, mégpedig ma indult el reggel 9 órától. A szokásos nagy leárazásokra lehet számítani, és a szemfülesek használhatnak egy csomó kupont és akciós kódot, amikkel jól be lehet vásárolni még az ünnepek alatt. Érdemes a rendelést nem nagyon elhúzni, mert ugyan több napig tart az akció, de a kuponok sokszor már előbb elfogynak.

Forrás: Aliexpress

Az eseményhez kapcsolódóan elérhető több Aliexpresses gyűjtőoldal is, amiken a jobbnál jobb kuponokat és ajánlatokat találjuk meg. Ezeket érdemes pörgetni, biztosan találunk valamit, amit érdemes megrendelni:

Black Friday főoldal: >>LINK<<
Kupon center: >>LINK<<
Black Friday bestsellers: >>LINK<<

Tovább dübörög a „3 for $5.99” játék

Ez a promóció már megy egy ideje, de továbbra is elérhető ez a vásárló ösztönző akció. A promócióban három listából válogathatunk magunknak olcsó termékeket, az egyikből hármat kiválasztva 5,99$ a végösszeg, a másiknál 9,99$, a harmadiknál pedig 12,99$. Így egyszerre három aprósághoz is hozzájuthatunk nagyon alacsony áron. A választék nagyon-nagyon bőséges, nincs olyan Kínából rendelő, aki ne találna legalább ennyi cuccot magának, de valószínű, hogy majd úgy kell kiszelektálni egy csomót, hogy csak három maradjon a kosárban. Többek között vannak kábelek, töltők, fülesek, fázisceruza, multiméter, Type-C hub, forrasztópáka, LED sor és egy rakás egyéb cucc. Legalább a legolcsóbb hármasból érdemes választani, mert így mindössze 2360 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetünk három hasznos terméket is magunknak.

Ezeket Aliexpress Saver Shippinggel ingyen szállítják ki, tehát még ezért sem kell fizetni. Az akció csak az okostelefonos alkalmazásból érhető el, így ezt a linket mobiltelefonnal érdemes megnyitni, illetve a lent található QR kódot beolvasva is eljuthatunk az akciós oldalra.

GoGo Match

Az idei Black Fridayre lefejlesztett Aliexpress játék, ami az alkalmazásban érhető el. A fiókunkra kattintva a jobb alsó sarokban elérhető a játék, ami lényegében egy Candy Crush Saga. Itt pontokat szerezhetünk, amiket aztán kuponokra válthatunk be. Viszonylag könnyen összeszedhető annyi pont, hogy érdemleges kedvezménykódot gyűjtsünk be, tehát érdemes játszani vele.

hirdetés