hirdetés

Elindult a kínai Népítélet

Értékeld a saját termékeidet!

hír
Elindult a kínai Népítélet 1
írta: molcsa
2019-09-03

Elkészült az oldalunk régóta várt új funkciója a Népítélet, ahol ti is értékelhetitek a kínai termékeiteket! Ezzel egy objektív és széleskörű adatbázist hozhatunk létre közösen, ahol minden fontos termékről valós tapasztalatokat olvashatnak a leendő vásárlók, ezzel segítve az eligazodást a kínai termékek dzsungelében. A Népítélet a menüből és a tesztjeinkben lévő értékelés blokkokból is elérhető.

Az értékelési felület több helyről is elérhető:

  • A Népítélet menüpontban a termék melletti Véleményt írok nyíllal
  • A termék Népítéletes aloldalán lévő gombbal
  • A tesztjeinkben lévő értékelés blokkban

Ha értékelést szeretnétek írni, az alábbiakat kell tennetek:

  1. Keressétek meg a terméket, és kattintsatok a mellette lévő Véleményt írok nyílra, vagy a termékre és a megnyíló ablakban az értékelés gombra. Ha nem létezik még az értékelni kívánt termék, az oldal alján található Új termék hozzáadása gombbal tudjátok létrehozni.
  2. Az értékeléshez be kell lépnetek Facebook vagy Google fiókkal. Az értékelés a fiókotokban megadott névvel kerül ki az oldalunkra, rövidített formában. Példa: Kiss János értékelése K. Jánosként fog megjelenni. A kezelt adatokra (név, e-mail cím) az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak érvényesek.
  3. Létező termék esetén 1-10-es skálán, 5 szempont alapján értékelhettek és szöveges véleményt is csatolhattok. Új termék felvételénél ezen kívül be kell kategorizálni és el kell nevezni a terméket, valamint képet is kell hozzá feltölteni, amivel megjelenik majd az adatbázisban. Kérjük, hogy ezeket pontosan és igényesen töltsétek ki!
  4. Küldjétek be a véleményt a Beküldés gombbal.

A termékek Népítéletes adatlapján a mi értékelésünket is láthatjátok, elolvashatjátok a termékhez tartozó tesztet, és közvetlen linkeket is találtok hozzájuk a legnépszerűbb webshopokhoz.

Használjátok bátran a Népítéletet, és hozzunk létre együtt egy Magyarországon egyedülálló adatbázist, ezzel is segítve a Kínából rendelést!

hirdetés