hirdetés

Egy felmosógép, ami nem ismer lehetetlent

Porszívó és felmosó egyben

hír
Egy felmosógép, ami nem ismer lehetetlent 1

Forrás: Roborock.com

írta: SonkaMod
2022-09-27

A Roborock egyik csúcskészüléke a Dyad, ami bizony a tudásához képest teljesen vállalható áron megvásárolható. Persze, hogy nem filléres cucc, de nem is egy gagyiság, hanem egy prémium gép és bizony nemcsak porszívózásra vagy felmosásra lehetséges használni, hanem egyidőben mindkettőre. A Banggood csehországi raktárából nagyon kedvező áron hozzájuthatunk, immár jócskán 100 000 forintos vételár alatt, holott a hazai boltokban minimum ennek a másfélszereséért árulják.

A gép monitorozza a padló állapotát, és a szennyezettségtől függően saját maga szabályozza a vízadagolás és a szívóerő intenzitását. Található egy kijelző a Dyadon, ami minden fontos információt tartalmaz, de még „beszél” is a gép, ha esetleg valami baja van, például megtelik a szennyvizes tartály. Egy feltöltéssel nagyjából 35 percet takaríthatunk, ami elég hosszú idő, ennél többet nem valószínű, hogy egyhuzamban bárki le akarna tolni vele, ha pedig végeztünk a takarítással, akkor vissza kell tenni a dokkolójára, ahol feltölt, és egy gombnyomásra megtisztítja a hengerkeféit. Tehát a felhasználónak már csak a koszos vízzel teli tankot kell kiüríteni, és a friss vizeset feltölteni.

Kétségtelenül nagyon hasznos gép a Dyad, és simán megéri az árát, ha prémium termékben gondolkodunk. A Roborock már bizonyított, ez a gép pedig a megjelenése óta kicsit még olcsósodott is, tehát most rekord alacsony áron vihetjük haza. Banggoodról a BGddd001a  kuponkóddal mindössze 95 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, teljesen ingyenes házhozszállítással és EU raktárból. A hazai boltokban sokkal drágább, az induló ára 150 000 Ft.

hirdetés