hirdetés

Durva power stationök az FJDynamicstól

„Vissza a suliba” kedvezmények a nagyon érdekes termékekre

hír
Durva power stationök az FJDynamicstól 1

Forrás: FJDynamics

írta: Don Kartács
2023-08-14

Az FJDynamics – egy brand, ami elkötelezett a digitális fejlődés, az automatizáció és a megújuló energiatárolási megoldások iránt – most teszi nálunk először tiszteletét, de ezt nem bánjuk, hiszen nagyon érdekes termékeket forgalmaznak. Van itt minden durva fűnyírótól kezdve a LiDAR szkennerig, de a figyelmetekre leginkább a kiváló power stationjeik érdemesek. Az iskolakezdés alkalmából az akciós aloldalukra mindenféle cuccot gyűjtöttek össze, amiket természetesen le lehet kuponozni is. A termékeket ingyenes szállítással küldik, így ezzel a költséggel nem kell számolnotok.

Vissza a suliba kampány – FJD power station kedvezmények

A kampány felépítése a szokásos, van egy aloldal, ahol a dealeket egyben látjátok, de ettől függetlenül még érdemes az oldalon bóklásznotok, egyéb érdekes termékek után kutatva, például a fűnyíró traktoruk eléggé badass. De ma a power stationöké, illetve a hozzájuk tartozó napelemeké lesz a főszerep, nevén nevezve a dolgokat, az MP500 és az MP2000 típusokról, amikre jelentős kedvezményeket érhettek el, ahogy az majd alant is látszik. Az akció 2023.08.11-én, pénteken kezdődik és 2023. 08. 28-áig tart, és az összes termékre használható a RENDELBTS  kód, ami további 20 EUR-t farag le az árból.

hirdetés

Mint minden kínai terméken, itt is elmaradhatatlan az elemlámpa funkció 3 W teljesítménnyel és SOS móddal, így akinek vészmegoldásként fényre van szüksége, az erre is használhatja az egyébként nem túl nehéz, mindössze 6,68 kg-os power stationt. Természetesen ez a berendezés is rendelkezik a világ összes védelmével, szám szerint tizenhatfélévél, ezeket a sajtóanyagban találjátok. A telepet feltölteni a szokott módokon – elektromos hálózat, autós töltő, napelem, dízelgenerátor -, lehet de nyilván a hozzá társítható PV120-as napelemről érdemes. Természetesen ehhez is van egy aloldal, ahol az akció teljes egészében megtekinthető.

Az MP500 ára a RENDELBTS  kóddal 166 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., napelemmel kiegészítve pedig további 10% kedvezmény jár rá, így a végösszeg 345 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul. Ha a két terméket együtt vásároljátok meg, akkor jár mellé 110 USD értékben ajándékba egy refraktométer is, amivel folyadékok koncentrációját lehet megmérni.

MP2000 power station – A nagyfőnök

A két power stationből az MP2000 a nagyobb teljesítményű variáns, 2000 W leadására képes és a 2264 Wh is egy megsüvegelendő adat. Erről már meg lehet táplálni komolyabb konyhai eszközöket is, elmegy róla például a hűtő meg a mikró. Cserébe nem egy könnyű darab, 27 kilogramm, de legalább elég sok mindent tud. Számtalan kimeneten, összesen 12 darab porton keresztül képes magából ontani a delejt, szinte tényleg bármilyen eszközt rápakolhattok:

  • 3 darab 230 V-os EU dugalj, váltóáramú eszközökhöz (AC)
  • 2 darab USB Type-C, 60 W-os PD töltéssel
  • 4 darab USB-A, QC támogatással, 18 W-ig
  • 2 darab DC5525, ezt szoktuk „tápegység” kimenetnek hívni
  • 1 darab szivargyújtós kimenet

Egyetlen dolog hiányzik a listáról, a vezeték nélküli töltés, aminek az oka az, hogy a power station teteje kinyitható – itt lenne a wireless platni – és az akkumulátor kicserélhető benne, illetve külön akkumulátor is vásárolható hozzá. Képes UPS-ként, vagyis szünetmenetes tápegységként működni, ami azért jó, mert áramszünet esetén még van időtök elmenteni a munkátokat, lementeni a játékot, amivel éppen játszotok, de a különböző orvosi berendezések működtetéséhez is elengedhetetlen. Az MP2000 kevesebb, mint 10 ms alatt át tud váltani ebbe a módba. Természetesen itt is van egy LCD képernyő, hogy informálja a felhasználókat a töltöttségről és a terheltségről.

A bemeneti oldalra a szokásos hagyományos hálózaton túl már 2 napelemet is tehettek a szabványos MC4 – Anderson – csatlakozók segítségével, összesen 400 W teljesítményben. Ezek természetesen megvásárolhatók az MP2000-rel egyetemben az FJDynamicstól, ennek a promóciós oldalát itt találjátok.

Bár a power station amerikai verziója olcsóbb a power stationnek – 1499 USD, vagyis az EU-s verzióhoz képest 12%-kal kerül kevesebbe -, ezt valószínűleg kevesen választjátok majd. Az EU-s power station ára is 15%-kal kevesebb a szokásosnál, a RENDELBTS  kóddal 606 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., illetve, ha megvásároljátok, kaptok egy 200 EUR-s kupont, amit a PV 200 napelemre használhattok fel. Ha alapból a PV200 napelemet is tartalmazó csomagot veszitek meg – ez 20% kedvezményt jelent -, akkor a következő PV200palemere újabb 200 EUR kedvezményt kaptok az árból. Az MP2000 + PV200 kombó 683 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami sokkal jobban megéri, mint külön csak a power stationt megvásárolni. Ugyanennek a csomagolásnak van egyébként egy 2, illetve 3 PV200 napelemet is tartalmazó verziója, amire szintén járnak a kedvezmények.

Az MP2000 + PV200 EU-s kombinációja mellé ingyenesen egy 160,95 EUR-s építőkocka készlet jár, míg a US variáns mellé egy napelemes power bankot adnak.

hirdetés