hirdetés

December 8-án indul az EU raktár fesztivál

Az idei utolsó nagy dobás

hír
December 8-án indul az EU raktár fesztivál 1

Forrás: RendeljKínait

írta: SonkaMod
2022-12-05

A RendeljKínait felkért pár kínai webshopot, hogy legyenek partenerek abban, hogy még egy utolsó nagy EU raktáras fesztivállal zárhassuk az évet. Szerencsére kérésünk értő fülekre talált, és leginkább a Geekbuying és a Banggood közreműködésével meg tudjuk tartani az eseményt. December 8.-a lesz a kezdés napja, és déli 12 órakor már láthatjátok is a legjobb ajánlatokat az oldalunkon. Szigorúan csak EU raktáras cuccok lesznek, hogy még biztosan megérkezzenek a karácsonyfa alá az ajándéknak rendelt dolgok.

Amit mindenképp ki kell emelnem, hogy minden egyes termék EU raktáras lesz, ami azt jelenti, hogy ezeket megrendelve még egyáltalán nem kell azon izgulni, hogy vajon ideérnek-e időben, hiszen bőven lesz idejük megérkezni egyenesen a karácsonyfa alá. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ez az utolsó, karácsony előtti vásárlási fesztivál, amikor még olyan kínai cuccokat tudunk venni, amik ideérnek az ünnepekre, és így ajándéknak is megfelelnek.

A részleteket látni fogjátok csütörtökön, 12 órakor, amit közzé fogunk tenni a Facebook oldalunkon és a csoportunkban is.

Forrás: RendeljKínait

hirdetés