hirdetés

Debütál a Blackview A85 okostelefon

Nemcsak a strapa kategóriában erős a cég

hír
Debütál a Blackview A85 okostelefon 1

Forrás: Blackview

írta: Don Kartács
2022-11-18

A Blackview márka alapvetően a strapatelefon szegmensben szokott vitézkedni, mostani modelljük azonban az okostelefonok táborát erősíti, nem is akárhogyan. A 6,5 inch képátlójú, 90 Hz képfrissítésű panellel szerelt mobil a UNISOC T606 lapkára építkezik, ez egészül ki 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral, de ahogyan a BV telefonoknál megszokhattátok, ezek bővíthetők. Az ára is nagyon jutányosan alakul, november 24. és 29. között várhatóan 55 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek majd érte.

Ami a szenzorokat illeti, állítólag „közkívánatra” került bele NFC chip, de természetesen műholdas rendszereket is kezel, van benne duális 4G-t támogató SIM hely és mellette TF kártyaolvasó is,  illetve egy Smart-K Boxnak nevezett hangszóró, ami állítólag nagyon jól szól, legalábbis telefonos léptékben mérve. Nem szabad a kameraegyüttesről sem elfeledkezni, ami a mobilba került. A fő szenzor 50 MP-es, és a Samsung szállítja, és állítólag remek éjszakai képeket lehet vele készíteni. Ez az egység egészül ki egy 8 MP-es ultraszéles és egy szintén 8 MP-es makró kamerával. Ez már kellően nagy ahhoz, hogy értelmes részletek is látszódjanak a képeken, de természetesen videókat is rögzíthettek a fő egységgel 1080p felbontásig.

Összességében az mondható el a Blackview A85-ről, hogy egy nagyon ígéretes modellnek néz ki, és ebben a kategóriában a fogyasztók sem olyan háklisak, hogy ne néznék el az apró hibákat. Főleg akkor lesznek megengedők, ha a beharangozó ár igaz, ami jelenleg 55 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent, ez nagyon kevés egy 8 GB RAM-mal szerelt telefonért, vagyis érdemes november 24-étől nagyon figyelni.

hirdetés