hirdetés

Chuwi mini PC nyereményjáték indult

Ingyen a tiétek lehet egy az új, Ryzen 9-cel szerelt Chuwi RZBOX-ból

hír
Chuwi mini PC nyereményjáték indult 1
írta: Atika
2021-09-27

A Chuwi világszerte összeszedte a felhasználók igényeit arról, hogy milyen mini PC-t tartanak a legideálisabbnak, majd hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan piacra dobják a Ryzen 9 4900H processzorral szerelt mini PC-jüket RZBOX néven. Az említett processzor kiváló választás, hiszen így óriási teljesítményt préselhettek egy igen kicsi házba. A szeptember 7-én bemutatkozott RZBOX-ról már mindent megtudhattok a Chuwi weboldalán, és hamarosan elkezdődik a közösségi finanszírozás alapú előrendelés is.

A kezdeti ár a becslések szerint 500 dollár alatt lesz, ami maximum 150 000 forint körüli összeget jelent.

Ryzen 9 4900H processzor, elegáns, teljesen fémből készült házban

A Chuwi a hivatalos honlapján is megmutatta az RZBOX a fém házát és a benne lapuló nagy teljesítményű hardvert. Elmondható, hogy ez a termék kívül-belül kiváló. Az új mini PC teste mindössze 188×178 milliméteres ezáltal a belső térfogata is csak 2 liter, ennek hála könnyen betehető egy hátizsák zsebébe, és bárhol, bármikor előkapható.

Az RZBOX-ot egy különleges homokfúvó technológiával alakították végleges formájára, és kellően odafigyeltek a hőelvezetésre is. Kialakítása miatt könnyedén szétszerelhető, így később bővíthető a memória és a háttértár is. A Chuwi legújabb mini PC-je a népszerű AMD Ryzen 9 4900H processzort kapta meg. Ez 8 maggal és 16 szállal, 4,4 GHz-es turbófrekvenciával és integrált Radeon Vega 8 grafikus gyorsítóval rendelkezik. A CPU teljesítményét tekintve a benchmarkok alapján a világ legjobb 10%-ába tartozik. Ezt egészíti ki a magas frekvencián működő DDR4 memória, amiből 16 GB áll rendelkezésre, háttértárból pedig egy 512 GB-os NVMe SSD-t szereltek a házba, míg előbbi 32 GB-ig, utóbbi pedig 5 TB-ig bővíthető. Természetesen megkapta a legújabb WiFi 6 adó-vevőt is, így vezeték nélkül is élvezhetitek a gigabites internetet. Az RZBOX így mindenképpen alkalmassá válik irodai munkákra, de akár játékra is. Elvihetitek magatokkal a mini PC-t a munkahelyetekre, előkaphatjátok a konferenciateremben prezentáláshoz, vagy hordozható szórakoztatóközpontként is felhasználhatjátok.

A hivatalos oldal már készenáll, akár ti is megnyerhetitek a 10 RZBOX egyikét

A Chuwi RZBOX-ot szeptember 7-én mutatták be a hivatalos weboldalon, és hamarosan elindul a crowdfunding előértékesítés is.

Csupasz, DIY változat RAM és SSD nélkül, 8 GB RAM + 256 GB SSD és 16 GB RAM + 512 GB SSD konfigok közül lehet majd választani.

A Chuwi a világ minden tájáról fogad megrendeléseket, és a vásárlók exkluzív early bird kedvezményeket, valamint ajándékokat is kaphatnak. Hogy megköszönje a játékosoknak a világ minden tájáról a szavazást és a fejlesztésben való segítséget, a Chuwi globális előértékesítési kampánya előtt összesen 10 RZBOX-ot osztanak ki a szerencsések között. Ehhez látogassátok meg a Chuwi RZBOX hivatalos oldalát, iratkozzatok fel a hírlevélre, majd a jobb alsó sarokban látható ajándékdobozra kattintva teljesítsétek az egyszerű feladatokat. A warm-up időszak október 12-ig tart és remélhetőleg hamarosan megtudjuk a legújabb mini PC early bird árát is.

hirdetés