hirdetés

Brutális lett az új Ienyrid ES60 elektromos roller

2×1200 W-os, 23 Ah-s aksis, off-road abroncsos, 60 km/h végsebességű tereproller

hír
Brutális lett az új Ienyrid ES60 elektromos roller 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-09

Az Ienyrid legújabb és talán az eddigi legcombosabb elektromos rollere az ES60 tökéletes választás a kalandok szerelmeseinek, akik a teljesítményre és egyben a stílusra is törekednek. Semmiképpen sem a kezdők rollere lesz. A robusztus, sárga-fekete kinézet, erős belsőt takar. Az Ienyrid ES60 duális, 2400 wattos motort, 11 colos, pneumatikus off-road abroncsokat, első-hátsó lengéscsillapítókat és 60 km/h végsebességet kapott. A rutinos rollereseknek, akik a tereprollereket pártolják első látásra szerelem lesz ez a típus.

A lehető legsimább útról a 11 colos, pneumatikus, off-road kerekek és az első-hátsó lengéscsillapítók gondoskodnak, így a katasztrofális állapotban lévő magyar utak vagy a rally pályák sem fognak ki rajta. Az esti száguldozások során is biztonságban és eléggé láthatónak érezheted magad, hála az erős első-hátsó világításnak, a kék spotlámpának, illetve az oldalakon és a kormányrúdon található világító márkafeliratoknak. A szokásos kormányon található kijelző sem maradhatott ki, ezen keresztül követheted nyomon a menetadatokat, az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve állíthatod a tempomatot és a sebességváltót.

A Banggood oldalán a BG28e9db  kuponkóddal 440 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod, ráadásul gyors és ingyenes szállítás mellett.

A Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés