hirdetés

Bemutatták a Mibro T1 okosórát

Már ez is képes BT alapú hangátvitelre

hír
Bemutatták a Mibro T1 okosórát 1

Forrás: Gshopper.com

írta: Don Kartács
2022-09-27

A Mibro márka a Xiaomi ökoszisztéma része, és alapvetően különböző okosórákkal és aktivitásmérőkkel foglalkoznak. Szeptember 26-án tartották a Mibro T1 világpremierjét, ami tulajdonképpen az Amazfit termékekkel és a Xiaomi Smart Banddel versenyez egy kategóriában, viszont például olyan funkciókat tud, mint a véroxigén-szint mérés vagy az órán keresztüli beszélgetés lebonyolítása. A Gshopperen a A7FD87A0C994  kuponkóddal 23 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható, a szállítás ingyenes, az áfát a cég intézi a termékei után.

Az üzemidejére több adatot is megad a gyártó, a „napi használat” módban 7 napig nem kell feltölteni, ami azért meglepő, mert ez a mód folyamatos, 24 órás pulzusmérést, alvásmonitorozást és 60 percnyi edzést is magában foglal, beleértve hívásokat és a zenehallgatást is. „Basic” módban ugyanez 45 nap, ilyenkor csak óraként funkciónál, de érdemes még az 5,5 órányi zenehallgatást és az 5 órányi BT alapú telefonos beszélgetés idejét is tudni. Az óra 2 ATM nyomásig vízálló, így már érthető, miért támogatja az úszást is.

Persze számtalan más dolgot is tud a Mibro T1, így egy igencsak versenyképes taggal bővült a belépő aktivitásmérők szegmense. A Gshopperen a A7FD87A0C994  kuponkóddal 23 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható, a szállítás ingyenes, az áfát a cég intézi a termékei után.

hirdetés