hirdetés

Beindul a Banggood Hobby Day

Elkezdődött a bemelegítés

hír
Beindul a Banggood Hobby Day 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-06-17

A Banggood júniusra időzítette a Hobby Day-t, ami lényegében egy nyári leárazás, amikor a nagy népszerűségnek örvendő termékeiket olcsóbban rendelhetjük meg, Ezúttal nem finomkodott a webshop, mert nagyjából kéthetes periódust szentel ennek az eseménynek, aminek már a bemelegítési időszaka javában folyik. Egyelőre még nem kell hatalmas akciókra számítani, a nagy durranás csak június 22-től lesz.

Az előrendeléses ajánlatoknak nem az összességét látjuk a nyitóoldalon, tehát érdemes átszörfölni oda, ahol ezek vannak kigyűjtve. Általában a kedvezményes árak ezeknél a termékeknél jók, persze nem féláras cuccokra kell számítani, de alapvetően nem drágák.

Mint minden ilyen akcióban, így most is van egy kis játék. Az Allowance Rain például magától elindul, ha megnyitjuk a kezdőlapot. Itt le kell klikkelgetni a leeső borítékokat, amik különböző ajándékokat rejtenek. Ami talán még jobb játék, az a Money Box, ahol gyűjteni kell a virtuális játékpénzt, és ha igazán ügyesek vagyunk, akkor tudunk ingyen vásárolni rajtuk ezt-azt. Persze ez azért kihívás, hiszen lassan gyűlik a játékpénz, és olyan dolgokat kell érte tenni, minthogy böngésszük a Banggoodot vagy becsekkolunk naponta, esetleg rendelünk valamit.

A sportcuccokra a Banggood különösen ráerősített ezen a nyáron,

illetve ezen az akciósorozaton, tehát egy csomó különböző ilyen jellegű terméket lehet már előrendeléssel megvásárolni, illetve találunk kategória kuponokat is egy külön landing oldalon. Persze a sportcucc jelen esetben elég tág, hiszen az összes elektromos roller és bicikli is ebbe a szekcióba esik.

Amire mindenképp érdemes figyelni, hogy június 22-től kezdődik az igazi nagy akció, amikről biztosan mi is fogunk írni, Ilyenkor mindig sok a jó kuponos ajánlat, amiket mi sem tudunk előre, de érdemes lesz nézni a RendeljKínait oldalt, illetve a Facebook oldalunkat és a Kínából Rendelők Csoportját. Persze minden nap megér egy kattintást maga a Banggood is, és az esemény főoldala.

hirdetés