hirdetés

Beépített tárhelyes okosórát dobott piacra a BlitzWolf

Lehet telefon nélkül zenét lejátszani vele

hír
Beépített tárhelyes okosórát dobott piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-05-12

A cég tovább bővíti az okosórás arzenálját a BW-HL4 személyében, ami mutat fel újdonságokat az eddigi modellekhez képest. Az új kütyü már beépített tárhellyel rendelkezik, és teljesen fém kialakítást kapott, így ez a modell egy igen jó konstrukciónak néz ki, de GPS ebben sincsen.

Az értesítések kijelzésén túl még olyanokra képes, mint az alvásmonitorozás, az ébresztés, menstruációs ciklus követése, óraszámlapok változtatása, kameravezérlés, zenevezérlés. Van továbbá két érdekes és különleges funkciója. Az egyik a Bluetooth-os hívás, ami úgy valósul meg, hogy a konkrét telefonhívást a telefon bonyolítja le, de a kihangosításért az óra felel, amiben mikrofon is van, így úgy lehet vele telefonálni, mint a 90-es évekbeli titkosügynökök. A másik érdekessége, hogy beépített memóriával rendelkezik, ahová tölthetünk fel zenéket, így az óráról is tudunk zenét hallgatni egy Bluetooth-os füles segítségével. Ebben a funkcióban egy furcsaság azért van, a gyártó egyelőre nem adta meg, hogy mekkora tárhely áll a rendelkezésünkre. Az árából következtetve viszont szinte biztos, hogy maximum 1-2 gigabájt tárhellyel kell gazdálkodni.

A BlitzWolf BW-HL4 egy előremutató konstrukció, már csak a GPS hiányzik belőle és akkor tényleg teljesértékű okosóra lenne belőle, de így is kívánatos. Az ára teljesen rendben van, főleg, hogy előrendelési akcióban megrendelhető. Háromféle színben lehet kapni, van belőle fekete, arany és ezüst. A különböző színekből az első 300 darab akciósan megvásárolható 15 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és ebben már az EU Priority Line szállításnak a költsége is benne van.

hirdetés