hirdetés

Az új Topshak plazmavágó sem okoz csalódást az árával

Komoly barkács cucc

hír
Az új Topshak plazmavágó sem okoz csalódást az árával 1

Forrás: Banggoog.com

írta: SonkaMod
2022-05-27

Egyre komolyabb és komolyabb termékeket csinál a Topshak, és lassan már nincs olyan hobbibarkács gép, amit ne gyártanának. Van pár hegesztőgép modelljük, amik már egy ideje kaphatók is, de most jelent meg az első plazmavágójuk, ráadásul elképesztően alacsony áron, tehát ez is mehet az otthoni gépparkba.

A plazmavágással mindenféle fémet vághatunk, úgymint acélokat, rezet, alumíniumot, öntöttvasat és egyéb más fémeket. A Topshak gépe maximum 15 milliméter keresztmetszetet képes átvágni, de az ideális vastagság inkább csak a 8 milliméter. Ez az iparban nyilván elég kicsinek számít, de otthoni felhasználásra ez bőven alkalmas, hiszen 8 mm-nél vastagabb lemezt aligha használunk barkács célokra.

A plazmavágás egy szakma, nem úgy születik senki sem, hogy tudja kezelni profin a gépet, ezért egy kis tanulást igényel a használata, de nem is egy nagyon nagy ördöngősség, alapos odafigyeléssel jól használhatjuk, ha elég jó barkácsvénával rendelkezünk. A Topshak gépe remek választás lehet, hogy ismerkedjünk a technológiával, vagy az otthoni kisebb munkákat elvégezzük vele. Az ára nagyon kedvező, a BGd6fedf  kuponkóddal csak 51 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ennyiért itthon még a legolcsóbb darabot sem kapjuk meg. A gépet csehországi raktárból lehet megrendelni, és teljesen ingyen hozzák házhoz.

hirdetés