hirdetés

Az Oclean új fogkeféje mindenben a maximumot nyújtja

Erős, csendes és még színes kijelző is van rajta

hír
Az Oclean új fogkeféje mindenben a maximumot nyújtja 1

Forrás: Aliexpress, OCLEAN Official Store

írta: Atika
2022-11-01

Soha nem titkoltuk, hogy imádjuk az Oclean termékeit, a szerkesztőségben mindenki Oclean elektromos fogkeféket használ, mert ár/érték arányban kiválóan teljesítenek. A gyártó most teljesen csendben megjelent egy új modellel, ami az XS nevet kapta és ötvözi az eddig csúcsmodellek tudását, miközben viszonylag alacsonyan tartották az árát. Aliexpressen a 11.11-es akcióknak köszönhetően a különféle kuponokkal már 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok az újdonságot.

Az Oclean XS fehér és kék színben érhető el, illetve 2, 4 és 6 pótfejes csomagokat is választhatunk Aliexpressen. Ha csak a fogkefét szeretnénk megvásárolni, akkor a 11DSale3  kuponkódót, $5-nyi Spend & Save kupont – ez jár automatikusan $30 feletti rendelés esetén – és némi coint is felhasználhatunk, így 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk.

Ha szeretnénk pótfejeket is az XS mellé, akkor már érdemes a 11SAhmedGet6  vagy 11Sepn6  kupont használni, amivel nagyobb kedvezményt érhettek el.

hirdetés