hirdetés

Autós mindentudó kütyüt villantott a BlitzWolf

Bikázni és pumpálni is tud

hír
Autós mindentudó kütyüt villantott a BlitzWolf 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-09-01

A BlitzWolf nagyon belejött az új termékek kiadásába, a napokban kaptunk tőlük egy új Bluetooth hangszórót, egy zseniális Type-C dokkolót, egy elég bivaly töltőt, most pedig itt ez a remek autós eszköz. Egy olyan kütyüt próbáltak megalkotni, ami az autózás során nagy segítség lehet a felhasználóknak és több mindenre használható. Nagyon szimpatikus, hiszen így egy gépben benne van a zsebbika és a kompresszor funkció is.

Apróságnak tűnhet, de nagyon jó, hogy került rá egy 120 lumenes zseblámpa is, az oldalára pedig egy COB LED, de piros figyelmeztető fényt is ki tud bocsátani. Továbbá a hatalmas kapacitását nemcsak az indításra lehet használni, hanem power bankként is funkcionál.

A multifunkciós eszközhöz sok kiegészítő jár, adnak hozzá az eszközön kívül bikakábelt, töltőkábelt, négyféle szelep adaptert és egy tömlőt.

Természetesen a legolcsóbb is jó választás, amit a BGa146c2  kuponkóddal 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudunk megrendelni, de az eggyel nagyobb variáns is csak 28 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a legerősebb, legnagyobb kapacitásút a fenti kóddal 29 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, szállítási költséggel együtt.

hirdetés