hirdetés

Apavlog Mesterházi Dáviddal

Vicces videós anyagok egy többgyermekes apukától

hír
Apavlog Mesterházi Dáviddal 1
írta: Don Kartács
2019-11-22

Örömmel jelentjük be, hogy együttműködésre léptünk az Apavlog atyjával, Mesterházi Dáviddal. A továbbiakban több közös projektünk is lesz a nagynevű videóssal, akit az Attraktor című műsorból is ismerhettek. Jelenleg új YT csatornáját gyarapítja, aminek témája a többgyerekes apukák kihívásokkal teli, de vidám életmódja. Együttműködésünk keretében ő is fog kínai kütyüket véleményezni a videóiban, természetesen merőben más szemszögből, mint mi. Emiatt is érdemes bekövetnetek a csatornáját, de a kínais tartalmait a cikkeinkbe beágyazva is megtaláljátok majd.

A hatótávja a gyári leírás szerint 60 km hibrid, illetve 30 km kilométer normál működés közben, értelemszerűen ez a terepadottságotoktól, az időjárási körülményektől és a súlyotoktól is függ. Aki esetleg azért vetette el annak idején az elektromos bicikli beszerzését, mert azzal nem lehet felszállni a közlekedési járművekre vagy nem fér be az autóba, annak jó hír, hogy a kormány lecsukható és az ülés is kiemelhető, ami némi segítséget jelent a közel 18 kilogrammos jármű mozgatásában.

Szerencsére a cég gondolt arra is, hogy egy még kompaktabb járművet hozzon létre, így akinek ez a fő szempont, az vessen egy pillantást a videóban szereplő gépezet testvérére, a Fiido D2S-re is, ami középen is összecsukható. Természetesen ebben a kategóriában már elől-hátul tárcsafék lassít, és pont ezt a részét találtuk kifejezetten idegesítőnek, ugyanis ezek hangosan csikorognak. Szerencsére, mint mindenhez, ehhez is érhető el „tuning” szett az Aliexpress-en, durván 10-12 000 Ft-ért, amivel megszüntethető a hang és a fékhatás is növelhető.

hirdetés