hirdetés

Androidos okosórát villantott a BlitzWolf

Vajon hogy sikerült?

hír
Androidos okosórát villantott a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-06-28

A BlitzWolf az utóbbi időben sorra hozta ki az okosóráit, de ezek általában inkább csak olcsó aktivitásmérők voltak, jellemzően 10 000 Ft alatt. Pulzusmérésre, időmérésre, értesítésekre és ehhez hasonlókra voltak csak jók, most viszont a gyártó komolyabb vizekre evezett. Az újdonság a BW-BE1, ami egy komoly androidos okosóra, ami már árazásában is két kategóriával feljebb helyezkedik el. A kérdés csak az, hogy vajon milyen módon oldotta meg a gyártó az Androidos környezet órára implementálását.

800 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, ami nem kicsi, de egy ilyen eszköz azért bőven fogyaszt, így nem várhatunk tőle nagyon hosszú üzemidőt. A gyártó szerint 1-2 nap kihozható belőle, standby módban pedig akár a 3 nap sem elképzelhetetlen. Persze, ha használjuk a GPS-t, akkor körülbelül csak egy nappal lehet számolni. Az óra nano SIM kártyát tud fogadni, így folyamatos 4G kapcsolattal rendelkezik, mely jól jöhet, ha akarunk róla telefonálni, vagy bármi olyan tevékenységet csinálni, amihez kell internet (pl.: appokat letölteni). Ez a funkció nagyon jó sportolóknak, akik nem visznek magukkal az edzésre telefont, de így ha baj lenne, mégis fel tudnak hívni valakit. Sajnos egy egyszerű futóedzés vége is lehet egy bokaficam, vagy bármilyen sérülés, amikor nem tudunk hazamenni, ilyenkor pedig nem kis megkönnyebbülés, hogy fel tudjuk tárcsázni egy rokonunkat vagy a mentőket.

A BlitzWolf okosórájában nagy kérdés, hogy mennyire valósították meg jól az Android integrációt. Elképzelhető, hogy remek, de azért nem szabad tőle azt várni, hogy az összes androidos appot gond nélkül vinni fogja, mert az integráció ezeknél sosem tökéletes. Ha nincsenek felé túlzott elvárásaink, még az is lehet, hogy megérős kütyü lesz, hiszen drágának éppenséggel nem drága. A Banggoodon a BGd29a9f kuponkóddal 38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körüli összegért lehet rendelni, amiben benne van a szállítási díj, és EU raktárból szállítják, így semmilyen plusz költség nem rakódik rá.

hirdetés