hirdetés

Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon

hír
Új ütős Amazfit termékek a CES kiállításon 1
írta: hajas
2020-01-10

Vége a várakozásoknak, a CES kiállításon a Huami bemutatta egyik legkedveltebb modelljének, az Amazfit Bip utódját, a Bip S-t. Elsőre talán sok különbséget nem vehetünk észre, hisz nagyon hasonlít az elődre, viszont tartalmaz igen hasznos újításokat. Értékesítése várhatóan valamikor februárban kezdődik. Szintén az év második hónapjában érkezik egy új, vezeték nélküli fülhallgató is, az Amazfit PowerBuds, amivel a gyártó szeretne belépni a TWS fülesek piacára, és a bemutatójuk alapján elég komolyan gondolják.

Amazfit PowerBuds

A Huami első vezeték nélküli fülhallgatóját mutatta be a CES-en, és nem aprózták el. A fülesek egyenként 7 grammosak, igen könnyűek, és 8 órás üzemidővel rendelkeznek, negyed órányi töltéssel pedig akár 3 órán működnek. A 450 mAh-s bölcsővel háromszor is feltölthető, így összesen 24 órán keresztül lehet rajta zenét hallgatni. A komfortot növeli egy mágnesesen rögzíthető akasztó, így sportolás közben biztos nem fog kiesni a füledből.

Érintésérzékeny vezérlés is található benne, így lehetséges zenét váltani, megállítani, vagy akár okos asszisztenst használni anélkül, hogy elő kellene venni a mobilt. Zajszűrő is került a készülékbe, ezért a zenehallgatás mellett a telefonálás is környezeti zajoktól mentes lesz, ami például sportoláskor kikapcsolható. Beépített pulzusmérő is található benne, így ha mondjuk nem szeretünk órával a kezünkön edzeni, a szívritmusunkat így is tudjuk mérni.

Várom, hogy tesztelhessem, kíváncsi vagyok, hogy megéri-e a 30 000 forintos árat. Ha viszont addig szeretnétek egy sport fülhallgatót, akkor ajánlom a Blitzwolf AIRAUX AA-UM2-t, a OnePlus Bullets Wireless 2-t, vagy a Tronsmart Spunky Beat-et.

hirdetés