hirdetés

Aksiban verhetetlen az új Oukitel WP18 strapatelefon

12 500 mAh nem kevés

hír
Aksiban verhetetlen az új Oukitel WP18 strapatelefon 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-01

Az év elején mutatta be az Oukitel a WP16-os strapatelefonját, aminek az akkumulátora nagyobb volt, mint 10 000 mAh. Most ezt is túllicitálta a gyártó, és megjelentette a WP18-at, ami még ennél is nagyobb teleppel rendelkezik. A többi képessége eléggé belépőkategóriás, így viszont legalább olcsó tudott maradni.

Ami a strapatelefonos képességeket illeti, azt hozza, amit a többi hasonló kategóriás készülék. IP68 és IP69K minősítéssel rendelkezik, tehát víz-, por- és ütésálló, az oldalára pedig került egy testreszabható nyomógomb, amivel a különböző alkalmazásokat hívhatjuk elő.

Android 11-gyel érkezett a telefon, és az előző hónapban debütált, de máris rendelhető a Banggoodról. Zseniálisan alacsony áron lehet előrendelni, mindössze 42 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítási költséggel együtt, az áfa pedig benne van az árban, és még áprilisban kézhez is kapjuk.

hirdetés