hirdetés

A Poco X4 Pro után megérkezett az M4 Pro is

Méltó kistesó

hír
A Poco X4 Pro után megérkezett az M4 Pro is 1

Forrás: Zbanx

írta: Atika
2022-03-03

Minden évben izgatottan várjuk a Poco újabb középkategóriás modelljeit, ugyanis olyan ár/érték arányú készülékek ezek, amelyek szinte mindig rátesznek egy lapáttal a piacon lévő konkurensekre. Így van ez a tegnap megjelent Poco M4 Pro esetében is, ugyanis kiváló telefonnak ígérkezik. Gyönyörű kijelző, nagy aksi, gyorstöltés, rengeteg RAM, még több tárhely és alacsony ár. Kívánhatnánk ennél többet?

Ezt a felállást már több Xiaomi telefonban is láthattuk, nagy valószínűséggel felveszi majd a versenyt a Poco M3 Próban teljesítő szenzorokkal, és ez így is van rendjén.

Más területen azonban történt visszalépés, a Poco M4 Pro ugyanis „csak” 4G képes, ellenben minden egyéb fontos technológiával felvértezték, így kaptok Bluetooth 5.0-t, ac WiFi-t, dual SIM támogatást, NFC-t, GPS-t, infra portot, sztereó hangszórókat, programozható, ujjlenyomat-olvasós bekapcsoló gombot, Type-C USB-t és a 3,5 mm-es jack csatlakozót sem hagyták le róla. További érdekesség, hogy IP53-as minősítést kapott a készülék, így a por nem tud bejutni a házba, illetve egy kisebb esőben sem kell attól tartanotok, hogy beázik a telefon.

Szoftveres oldalon a MIUI 13 Poco telefonokra szabott verzióját kapjátok, ami Android 11-en fut, de teljesen biztosan meg fogja kapni a 12-es verziót is a készülék. Árát tekintve már annyira nem felhőtlen a dolog, ugyanis az új kijelző ugyanis nem segített alacsonyan tartani a költségeket. A 6+128 GB-os Poco M4 Pro, a terméklapon fellelhető 20 dolláros store kuponnal 62 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki, de erre még rájön itthon a 27% ÁFA, így 80 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). környékén áll meg. A 8+256 GB-os verzió már 79 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). + áfára jön ki, ami már több, mint 100 000 forint.

hirdetés