hirdetés

A OnePlus Nord CE 4 Lite 5G mobil olcsón érhető el

Új versenyző a középkategóriában

hír
A OnePlus Nord CE 4 Lite 5G mobil olcsón érhető el 1

Forrás: Gshopper

Don Kartács
írta: Don Kartács
2024-06-25

A OnePlus a csúcstelefonjairól volt híres, egészen 2020-ig, amikor a Nord szériával új frontot nyitottak a mobilok versenyében. A Nord CE 4 Lite 5G a sokadik generáció, ami a nem a flagship készülékeket keresők szívét próbálja megdobogtatni. Mindezt 8 GB RAM-mal és 256 GB méretű háttértárral teszi, míg a rendszer mozgatásáért egy Snapdragon 695 felel. A kijelző is ígéretes, 120 Hz-es AMOLED panel, 1080×2400 pixeles felbontással és brutális, 2100 nites fényerővel. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal többet tud a 95 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os készülék, amit a Gshoppertől a gshopperoneplus  kóddal vihettek haza, ingyenes szállítás mellett.

Az 5100 mAh kapacitású akkumulátor állítólag vegyes felhasználás mellett több mint 2 napig (50,4 óráig) is kihúzza,

de aki esetleg azon stresszelne, hoyg ez sem elég neki, annak jó hír, hogy 80 W-tal tölthető. A nulláról százra sprint így kevesebb mint 1 óra – pontosabban 50 perc – alatt teljesül, ami egy kiváló érték. Képes power bankként is működni, hiszen más eszközöket is feltölt, igaz csak 5 W teljesítménnyek.

Kamera fronton is sokat ígér a termék, a felhozatal az alábbi:

  • 50 MP-es Sony LYT-600-as fő szenzor
  • 2 MP-es mélységélessségért felelős egység
  • 16 MP-es szelfi kamera

A fő egység rendelkezik kétszeres szenzor zoommal, amivel közelebb hozhatjátok a tárgyakat, illetve mindenféle érdekes móddal – portré, éjszakai, snap stb. -, de majd élőben meglátjuk, hogyan teljesít a rendszer.

A kütyümániásoknak jó hír, hogy igazi szenzortenger vár a vásárlókra, van műholdas helymeghatározás, NFC, BT, duális ac WiFi, 5G, giroszkóp, ujjlenyomat-olvasó, iránytű, gyorsulásmérő és lépésszámló, de még jack csati is. A rendszer szerepét ismét az OxygenOS tölti be, ami pont annál a verziónál jár, ahol az Android is, mindkettőből a 14-es, friss,ropogós verziót kapjátok, mindössze a 95 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A global verziós készüléket a Gshoppertől a gshopperoneplus  kóddal vihetitek haza, ingyenes szállítás mellett, további többletköltségek nélkül.

 

hirdetés