hirdetés

A Headwolf FPad 3 nagyon megérős „kicsi” tablet lett

Jól néz ki az ajánlat

hír
A Headwolf FPad 3 nagyon megérős „kicsi” tablet lett 1

Forrás: Aliexpress, Headwolf Official Store

írta: SonkaMod
2023-09-14

Alig kerül 50 000 forintba a Headwolf FPad 3, de elég erős hardverrel rendelkezik és nagyon úgy tűnik, hogy a szoftveres résszel sem lesznek gondok. Új Android van rajta, és még Widevine L1-es tanúsítvánnyal is rendelkezik. Aki kifejezetten a 8 inch körüli tabletkategóriában gondolkodik, annak reális döntés lehet egy ilyenre beruházni.

Szoftveresen meg tud lepni a Headwolf FPad 3, mivel friss Android 13 került rá, ami a kínai tabletek esetében nem megszokott, illetve megkapta a Widevine L1-es tanúsítványt, ami azért jó, mert így FHD-ban lehet streamelni például a Netflixet, Amazon Prime-ot vagy éppen a Disney+-t.

A tablet a specifikáció alapján egy elég üde színfolt, mert ilyen méretben sokszor nem kapni ilyen tudást, vagy legalábbis nem ennyiért. Ezt a modellt az Aliexpressen lehet megvásárolni, és a TEXX712PXL5U  kuponkóddal, valamint az automatikus kedvezményekkel együtt már csak 50 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással.

hirdetés