hirdetés

A GUNAI GN27 új szintre emeli az elektromos bringázást

Kiemelkedő teljesítmény és nagy hatótáv jellemzi a legújabb elektromos kerékpárt

hír
A GUNAI GN27 új szintre emeli az elektromos bringázást 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-29

A GUNAI GN27 elektromos kerékpár egy izgalmas új belépő a piacra, amely szuper teljesítményt kínál kiváló ár-érték arányban. Ezzel az új modellel a GUNAI márka ismét bizonyította, hogy képes olyan termékeket létrehozni, amelyek minden igényt kielégítenek, legyen szó mindennapi közlekedésről, túrázásról, vagy csak egy kellemes kirándulásról. Most különösen kedvező áron, 296 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatsz hozzá, ráadásul ingyenes, 7 napos kiszállítással érkezik hozzád Magyarországra.

A GN27-et egy 48 V-os, 750 W-os brushless motor hajtja, amely erőteljes és megbízható teljesítményt nyújt. A kerékpár maximális nyomatéka 50 Nm, ami lehetővé teszi, hogy még a meredek emelkedőkkel is könnyedén megbirkózz, akár 40°-os szögben is. A 48 V-os, 10,4 AH kapacitású akkumulátorral a GN27 tisztán elektromos módban 40-50 km-t képes megtenni, míg a pedálsegítő üzemmódban akár 60-70 km-es hatótávot is elérhet. Az akkumulátor töltési ideje mindössze 4-6 óra, így gyorsan újra használatra kész állapotba hozható.

Kiváló konstrukció és kényelem: a GN27 váz anyaga alumínium, ami könnyű és tartós szerkezetet biztosít. A 27,5×1,95 hüvelykes gumik és a hidraulikus első villa felfüggesztés kényelmes utazást biztosítanak bármilyen terepen. Az alumínium villa és a mechanikus tárcsafékek együttesen kiváló irányíthatóságot és biztonságot nyújtanak. A Shimano 7-sebességes váltóval könnyedén beállíthatod a kívánt sebességet és erőkifejtést.

A GN27 LED kijelzője minden fontos információt megjelenít, beleértve a sebességet, az akkumulátor állapotát és a megtett távolságot. A beépített első világítás biztosítja a megfelelő látási viszonyokat sötétben is. A kerékpár mindössze 26 kg, ami könnyű kezelhetőséget biztosít, a maximális terhelhetősége pedig 120 kg, így szinte bárki számára ideális választás lehet. Az ülés magassága 80-100 cm között állítható, ami különböző testmagasságú felhasználók számára is kényelmes használatot biztosít.

A GUNAI GN27 elektromos kerékpár minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy modern elektromos kerékpártól elvárhatsz. Az ára versenyképes, a teljesítménye egész jó, és a kényelem szempontjából is kiemelkedő. Az ingyenes, 7 napos kiszállítás Magyarországon belül még vonzóbbá teszi. A csomag tartalmazza az elektromos kerékpárt, egy EU szabványos töltőt és egy felhasználói kézikönyvet.

A GUNAI GN27 egy olyan befektetés, ami hosszú távon megtérül, legyen szó városi közlekedésről, túrázásról vagy egyszerűen csak a szabadban töltött időről. A BG60c1f7   kuponkóddal pedig most mindössze 296 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted meg. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, és szerezd be most ezt az innovatív és megbízható elektromos kerékpárt!

hirdetés