hirdetés

A Bmax legújabb dobása egy erős, mégis szuperolcsó mini PC

Támad a B6 Power

hír
A Bmax legújabb dobása egy erős, mégis szuperolcsó mini PC 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-08-22

A Bmax már a B6 Plus-szal is kimaxolta a hűha faktort, de a B6 Powerrel csúcsrajáratják az ár/érték arányt. Egy kicsivel több, mint 100 ezer forintos olcsóságról van szó, mégis egy korszerű Core i7-es proci került bele, sok memóriával, SSD-vel, modern portokkal és nagy tudással. A kinézetről már nem is beszélve, hiszen ez az olivazöld dizájn kegyetlen jó.

Előre telepített Windows 11 van az eszközre telepítve, tehát rögtön munkára is fogható. Geekbuyingon pedig mindössze 107 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható az NNNFRB6BP  kuponkód segítségével, ingyenes házhozszállítással.

Van még egy igen hasonló konstrukció Geekbuyingon, ami remek alternatíva lehet és még egy kicsit olcsóbb is. Ez pedig a GXMO G35, melyben egy leheletnyivel jobb a processzor, viszont le kell mondjunk a nagy tárhelyről, mert feleakkora SSD van benne, viszont egyébként nagyon hasonló a konfiguráció. Ez pedig a 7AGJVVS8  kuponkóddal már 105 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

hirdetés