hirdetés

A Bluetti a 2023-as IFA-n mutatja be újdonságait (X)

A berlini „fogyasztói eszközök elektronikai kiállításán” mutatja be a cég az EP760-as energiatárolási rendszerüket

hír
A Bluetti a 2023-as IFA-n mutatja be újdonságait (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Don Kartács
2023-08-15

A tiszta energiatárolási megoldások egyik piacvezető vállalata a Bluetti, amely az IFA 2023 kiállításon, Berlinben, szeptember 1-5. között mutatja be palettája új zászlóshajóját, az EP760-at, amely egy teljes háztartást képes energiával ellátni. Az IFA a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai és háztartási készülékeket bemutató kiállítása, amely több mint 130 országból vonzza a látogatókat, így ideális terep a Bluetti számára, hogy bemutassa legújabb termékét.

Forrás: Bluetti

A Bluetti bemutatja továbbá a kis- és közepes méretű power station családjának egyes tagjait is, például az AC60-as kültéri energiatárolót és a sokoldalú AC180-as power stationt. A Bluetti szerint a két modellből az újabb, fejlettebb variánsok – az AC60P és az AC180P -, valamint az új, erkélyre szánt napelempanelek is hamarosan elérhetők lesznek.

„Missziónk, hogy tiszta energia megoldásokat szállítsunk, amelyek erősítik a közösségeket és az egyéneket.” – mondta James Ray, a Bluetti szóvivője. „Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk legújabb EP760 rendszerünket és más innovatív termékeinket az IFA-n, ami több lehetőséget ad az embereknek a szabad energiatárolásra.”

Az esemény részletei
Dátum: 2023. szeptember 1-től szeptember 5-ig
Időpont: 10:00 – 18:00 (GMT+2)
Helyszín: H3.2-306, Messe Berlin, Berlin, Németország

A Bluetti standjánál az interaktív élmény mellett a látogatók kipróbálhatják a kiállított termékeket, illetve jelentős kedvezményeket kaphatnak az EP600+2 darab B500 vagy EP760+2 darab B500 szettekre, amely akár a 80%-ot is elérheti (az újonnan regisztráltak és a Bluetti partnerek és kereskedők számára érhető el a kedvezmény), míg a látogatók ingyenes italokat és ajándékokat kaphatnak az esemény alatt.

A Bluettiről

A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 110 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.

További információkért látogassatok el a Bluetti a www.bluettipower.eu oldalára.

hirdetés