hirdetés

A BlitzWolf fantasztikus új sportfülessel állt elő

Tényleg a sportolókra gondoltak

hír
A BlitzWolf fantasztikus új sportfülessel állt elő 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-08-08

A BlitzWolf a sportolóknak kedveskedik az új Bluetooth fülesével, hiszen olyan dolgokat tud, amit csak azok tudnak kihasználni igazán, akik rendszeresen edzenek. Egyrészt egy csontrezgéses fülesről van szó, másrészt pedig kapott beépített memóriát, amire rengeteg zenét tehetünk fel. Ugyan az offline zenehallgatás már nem annyira szexi 2023-ban, viszont sportolásnál ez a funkció tényleg nagyon jól jön. A füles előrendelésben kapható, és már egy csomót el is kapkodtak belőle.

Talán a legfontosabb része, hogy beépített, 32 GB-os tárhellyel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy hozzávetőlegesen 8000 darab zeneszám ráfér MP3 formátumban. Az offline zenehallgatás nem annyire sikkes, mint régen, viszont sportolásnál nagyon jól jön, mert így nem kell hordozni a telefont a zenelejátszáshoz. A BlitzWolftól ez egy remek húzás volt, hiszen hasonló kütyüt szinte keresve sem találni, de legalábbis extra szűk ezen termékek piaca.

Üzemidőben sem rossz az újdonság, egy töltéssel nagyjából 10 órát megy, viszont a feltöltése igénybe vesz 2 órát is. IPX8 vízállóságú, ami azt jelenti, hogy akár úszni is lehet benne, a teljesen zárt házas, csontrezgéses technológiának köszönhetően pedig ezt valóban meg lehet tenni.

Három hagyományos nyomógomb van rajta, amik szintén a sport közbeni tökéletes használhatóságnak kedvez. Ezekkel a gombokkal lehet a hívásokat menedzselni, módot váltani, zenék között lépkedni, hangerőt állítani.

Mint hobbifutó engem eléggé meggyőzött a termék. Valószínű, hogy a hangképe nem lesz tökéletes, de sportolásnál ez nem is kiemelt szempont, viszont olyanokat tud, amiket más termék nem. Az ára nagyon baráti, ugyan az első előrendelési kör már bezárult, de második körben még meg lehet rendelni 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, postaköltséggel együtt. Mivel előrendelés, így csak szeptemberre ígérik a szállítást, de az is csak egy hónap, ami nem vészes, ha nem sürgősen kell.

hirdetés