hirdetés

A Blackview BV7200 az egyik legkeményebb strapatelefon

Durva katonai szabvánnyal vértezték fel a telót

hír
A Blackview BV7200 az egyik legkeményebb strapatelefon 1

Forrás: Aliexpress.com

írta: Don Kartács
2022-10-25

November 1-jén megjelenik a Blackview új strapatelefonja, a BV7200, ami egy ígéretes készülék lehet azoknak, akik a kültéri tevékenységeket részesítik előnyben. A Helio G85-re építkező rendszer katonai szabványokat is teljesít, a 6 GB RAM-ot további 4-gyel lehet kiegészíteni, jó nagy az akkuja, 18 W-tal lehet gyorstölteni, van kesztyű mód és egy kiegészítő kijelző is a hátoldalon, szóval érdekes egyveleget alkot a BV7200. 132 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte egy store kuponnal Alin, amiből lejön az áfa mértéke, amit itthon kell megfizetni a készülék után.

A kijelző 6,1 inch, 720×1560 pixeles IPS panel, Corning Gorilla Glass 3 védelemmel ellátva.

Az akku 5180 mAh-s, így szerintem a 2 napos üzemidő simán meglesz, de 18 W-tal lehet feltölteni, ha kifogyott a szuflából. Szükségakkuként is használható, hiszen más eszközöket is képes tölteni a „reverse charge” technológia segítségével. A rendszer az Android 12-re építkező Doke OS 3.0, ami állítólag egy csomó különleges szoftveres funkciót kínál. A kameraképességekről biztosat még nem tudni, a fő szenzor 50 MP-es, ezt támogatja meg egy 8 MP-es ultraszéles kamera, míg elöl a szelfi pozícióban egy másik 8 MP-es modul vitézkedik. Nyilván ez nem egy kritikus hardver a strapatelefonoknál, de senki nem lesz szomorú, ha értékelhető anyagokat lehet lőni a BV7200-zal.

A készükék 3 színben lesz elérhető, az ára pedig Aliexpressen 132 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, de ebből az árból lejön az áfa, amit itthon kell megfizetnetek a termék után, a szállítás viszont ingyenes.

hirdetés