hirdetés

845 ezer a Kukirin G4 Max e-rollerért?! Kell!

A Kukirin G4 Max egy robusztus e-roller terepre és aszfaltra

hír
845 ezer a Kukirin G4 Max e-rollerért?! Kell! 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-13

A Kukirin G4 Max egy bitang erős elektromos roller, igazi terepjáró, egy 38°-os emelkedőn simán felmegy, ami azért elismerésre méltó, de akár az aszfaltot is felgyűrheted vele. Közel 100 kilométerre is képes elvinni és a végsebessége 86 km/h. Mad Max. Kicsit több mint egy évtizeden át közlekedtem télen-nyáron bringával a főváros útjain, igen a nagy forgalmú négysávoson is, éjjel-nappal, esőben-hóban. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem vagyok egy félős közlekedő, de ez a elektromos gépállat letaglózott.

Mivel terepre is nagyon ajánlja a gyártó a G4 Maxot, így alap egy jó lengéscsillapító, sőt kettő, mert itt első és hátsó is van, ráadásul hidraulikus lengéscsillapítók, így elég nagy hatásfokkal működnek. Elég erős, nagy és nehéz, hogy szuper terepjáró legyen belőle. Gyárilag 25 km/órára van korlátozva a végsebesség, de ezt a beállításokban fel lehet oldani. Elég durván, 150 kilogrammal terhelhető, amit simán bír a szerkezet, ráadásul a hatalmas, 12 colos kerekei vannak semi-terepgumikkal – ez azt jelenti, hogy remekül tapad az aszfalton, de off-roadozhatsz is vele.

A kormányon van a „gázpedál” – hüvelykujjnál – az on/off gombok, egy és kétmotoros mód váltója, a duda, a lámpák és középen a szép képernyő. A kijelző számos funkciót integrál, beleértve a sebességmérőt, az akkumulátor-állapotjelzőt, a hibadiagnosztikát, a megtett kilométerek rögzítését és más kényelmi dolgokat. Támogatja a különféle személyre szabott beállításokat, mint például a háttérvilágítás fényerejének változtatása vagy épp az indítási mód kalibrálása.

A hazai üzletek kínálatában a hasonló képességű, teherbírású e-rollerek bőven 1 millió forint fölött kaphatók.

A KuKirin G4 Max off-road roller tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik az adrenalint és szívesen gurulnak a városhatáron túl is. A Geekbuying 2CSZYF kuponjával most 845 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg európai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés