hirdetés

60 wattos boombox került ki a Mifa műhelyéből

Anker és JBL gyilkos?

hír
60 wattos boombox került ki a Mifa műhelyéből 1
írta: SonkaMod
2021-07-05

Bár sokan dicsérik a kínai Mifa audiótechnikai vállalatot, az eszközeik nem kifejezetten elterjedtek. A termékeik több kínai webshopban is kaphatók, de a legnagyobb választékot Aliexpressen találjuk. A Bluetooth hangszóróik közül az A10 a legismertebb, ami egy kisebb méretű eszköz. A cég most készített egy jóval magasabb ligába tartozó kütyüt, ami az A90 nevet kapta. Ennek már bőven van teljesítménye és mérete is, lehet vele még bulit is tartani.

A hatalmas hangszóró mérete 250x115x106 mm és 1,8 kilogrammot nyom, így el lehet képzelni, hogy ez nem egy zsebrevágós kütyü, hanem hasonló, mint az Anker Soundcore Motion Boom. A vízállósága emellett kifejezetten jó, IPX8 minősítéssel rendelkezik, tehát nyugodt szívvel ki lehet tenni akár az esőre is.

A Mifa A90 június elején jelent meg Aliexpressen, nagyjából 120 dollár (35 500 Ft) körüli áron, ami azért nagyon nem kevés pénz egy ilyen eszközért. A hivatalos premier viszont csak ma kezdődik és csütörtökig tart. Ebben az időszakban sokkal alacsonyabb áron vásárolható meg a hangszóró. Körülbelül 24 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni a hangszórót, amiben benne van már az áfa és a vámkezelés költsége is. Ennyi pénzért nagyon versenyképes, főleg, hogy egy hordozó tokot is adnak hozzá, de érdemes sietni, hiszen a promóció végeztével minden bizonnyal vissza fog drágulni az eszköz.

hirdetés