hirdetés

214 LED-del és napelemmel jelent meg két Somoreal lámpa

Így éjjel is süt a nap

hír
214 LED-del és napelemmel jelent meg két Somoreal lámpa 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-01-27

A Banggood kínálatába érkezett két új Somoreal kültéri napelemes lámpa, amik nagyjából ugyanazt tudják, csak kis különbség van közöttük. A lámpák megfelelően használhatók kertben, teraszon vagy más egyéb szabadtéri helyen, a napelemnek köszönhetően teljesen szigetszerűen és a sok LED miatt igen tekintélyes fényerővel. Egy-egy kuponnal nagyon jó áron futnak, még a drágábbik is, ami viszont megéri a felárat a kisebb extrái miatt.

  1. Szürkületben felkapcsol és közepes fényerőn megy 4 órán keresztül, utána pedig mozgásérzékelős módra vált, és mozgás esetén 15 másodpercig világít.
  2. Szürkületben felkapcsol és végig világít alacsony fényerőn, ha pedig mozgás van, akkor felerősödik a fény 15 másodpercre.
  3. Nem kapcsol fel, csak ha mozgás van, akkor viszont 15 másodpercig nagy fényerővel megy.

A lámpa abszolút kültéri felhasználásra ajánlott, és nem is kell félteni a környezeti viszontagságoktól, mert -20 és +60 Celsius-fokon jól működik, az esőnek pedig az IP65 szabvány szerint ellenáll.

A két lámpa csak kicsit tér el árazásban, így azt gondolom, hogy a kicsit drágább, de állítható, távirányítós verzió éri meg jobban. Az SM-OLT1-ért a BG834637  kuponkóddal 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek el, de a drágább is csak 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha beírjuk hozzá a BGec833b  kuponkódot. Mind a két kuponos ajánlat nagyon jó, a lámpák pedig kifejezetten jónak tűnnek. Csehországi raktárból küldik őket ingyenes szállítással, így nagyjából egy hét alatt megérkeznek, az árban pedig benne van természetesen az ÁFA is.

hirdetés