hirdetés

100 wattos Bluetooth hangszórót dobott piacra a BlitzWolf

Erős és nehéz

hír
100 wattos Bluetooth hangszórót dobott piacra a BlitzWolf 1

Forrás: Bnggood.com

írta: SonkaMod
2022-06-20

Újabb megjelenéssel kedveskedik számunkra a BlitzWolf, és megint egy Bluetooth hangszóróra esett a választásuk, de ezúttal úgy gondolták, hogy nem finomkodnak. Egy brutál teljesítményű, és elég borsos árú terméket sikerült összehozniuk, amitől elég sokat várunk, hiszen ennyiért már nagyon jó hangzást lehet csinálni. Hogy mennyi az annyi, azt a cikkből megtudhatjátok.

Hatalmas, 5000 mAh kapacitású akkumulátor került bele, amivel 12 órán keresztül tud zenét lejátszani, viszont akár power bankként is használhatjuk, tehát vész esetén tölthetjük róla egyéb eszközeinket is.

Nyugodtan használhatjuk kültéren, IPX6-os vízállósággal rendelkezik, és került a két oldalára egy-egy masszív akasztó, valamint kapunk hozzá egy hevedert, amivel a vállunkra vethetjük, vagy felakaszthatjuk valahova.

Nagy reménnyel állunk a típushoz, mert izgalmas, hogy ennyire erős, persze ennek megfelelően nem is olcsó mulatság. A Banggoodon eredeti árán 57 000 forint, de szerencsére ezt nem kell érte kifizetnünk, mert a BGBBW5  kuponkóddal jóval olcsóbban, 36 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, ingyenes szállítási opcióval.

hirdetés