hirdetés

Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen

Három leárazott modell

hír
Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-09-12

Az Ecovacs három igen fejlett robotporszívója is elérhető a Gshopperen, amiket most jelentős kedvezménnyel lehet megrendelni. Ezek a gépek nem kispályások és forgalmazzák őket a hazai webshopokban is, szóval elég jó összehasonlítási alapunk van, így tökéletesen kirajzolódik, hogy a Gshoppernek milyen jó árai vannak. Kapható most az N8, ami egy abszolút megfizethető darab, de még az X1-et is árulják, ami már egy drága szerkezet, ám nem is csoda, mert rengeteg funkcióval ellátták.

Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen 2

Forrás: Gshopper.com

Ecovacs Deebot N8 robotporszívó

Egy tisztességes tudású, jó funkciókkal felruházott robotporszívó, amibe bekerültek azok a tulajdonságok, amiket elvárunk egy nagy tudású géptől. Lézeres dToF rendszerrel térképezi fel a lakásunkat, amit aztán ki is takarít egy intelligens, előre megtervezett útvonalon. A helyiségeket el lehet választani az alaprajzon, és egy kattintással oda küldhetjük a gépet bármelyik szobába. A térképeket elmenti, és több szintet is képes megjegyezni. Virtuális falakat és takarítás elől elzárt területeket is megadhatunk, és ezeket szépen ki is kerüli a robot. A maximális szívóereje 2300 Pa, de három lépcsőben lehet szabályozni, és természetesen felmosó funkciója is van.

A gépet az Ecovacs Home alkalmazásból lehet irányítani, állítgatni és időzíteni. Ideális választás lehet azok számára, akik egy megbízható, okos robotporszívóra vágynak egy kis extrával, de nem akarják kifizetni rá egyhavi fizetésüket. Magyarországi boltokban azért nem olcsó, 180 000 forintba kerül, de mielőtt a szívünkhöz kapnánk, nézzük meg a Gshopperen az árát az AA801704FB1D  kuponkóddal, ami így csak 88 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., szállítási költséggel együtt. Ez több, mint 50%-os különbség, ráadásul a kétéves gyári garancia elvileg ezekre is él.

Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen 3

Forrás: Gshopper.com

Ecovacs Deebot T8 robotporszívó

Bár kívülről megszólalásig hasonlít az N8 modellre, ez egy kicsit más konstrukció, és egy leheletnyit – általában – drágább is. Az összes feature-t megkapta, amit a fentebb bemutatott modell, csak ez megkapta a TrueDetect 3D tárgyfelismerő rendszert, ami vertikálisan és horizontálisa is pásztáz, ami azért jó mert így nem akad be sehova sem. Nagyobb akkumulátor és hosszabb üzemidő jellemzi, ami ebben az esetben akár 180 perces folyamatos működést jelent egy teljes töltéssel, míg az N8 esetében ez 110 perc.

Ez a két lényeges különbség meg is emeli az árat, de ez érthető is, és nem annyira vészes, hogy ne érje meg annak, aki számára ezek fontos szempontok. A magyar webshopokban alsó hangon 155 000 Ft-ba kerül, de ennél jellemzően inkább csak drágább szokott lenni. A Gshopperen felhasználhatunk ehhez is egy kupont, így pedig az ACA0E5D6C793  kóddal csak 109 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ebben is benne van a házhozszállítás költsége, valamint a garancia.

Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen 4

Forrás: Gshopper.com

Ecovacs Deebot X1 Turbo robotporszívó

Ez egy igazi nagyágyú, brutális tudással, és olyan funkciókkal, amelyeket tényleg csak a felsőkategóriás robotok tudnak. Van olyan hajmeresztő tulajdonsága, mint az 5000 pascalos szívóerő, de nem ezek a nyers számok az igazán meggyőzők, hanem az egyéb extrák. Robotporszívóként is tökéletesen funkcionál, de ez feltörölni már úgy tud, hogy tényleg nem túlzás felmosásként hivatkozni rá. A farrészen van két kör felmosópárnája, amit folyamatosan nyom a padlóra, és ellentétes irányban forgatja is őket. A hatás így nyilván sokkal jobb, mint egy sima feltörlős robot esetében. Igen ám, de ennyivel nincs vége, hiszen a dokkolója is megér egy misét, mert az ugyan a port nem emeli át, de a koszos vizet kiszívja a gépből, és feltölti frissel, a párnákat pedig automatikusan megtisztítja, és szárítja, így semennyi foglalkozást nem igényel a felmosó rész.

Természetesen más téren is villant a gép, az AIVI 3D technológiával, mesterséges intelligenciával térképezi fel a lakást, és a tárgyakat felismeri, majd kikerüli. Az okostelefonos alkalmazáson keresztül pedig a robot kamerájának a képét látjuk a telefonunkon is.

Természetesen nemcsak ennyit tud a gép, hanem sokkal több mindent. Érdemes átböngészni a sajtóanyagot róla, mert zseniális szerkezet, még akkor is, ha ehhez mérten nyilván nem olcsó. A magyar piacon nem lehet kapni, csak a kisebb, Plus változatot, de az is nagyjából 440 000 Ft. A nagyobbik, Turbo változat a Gshopperen baromi jó áron fut, az A5925E6F45B7  kuponkóddal 308 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet rendelni, ami nyilvánvalóan még így is baromi drága, de még a hivatalos oldalon is sokkal-sokkal drágább, és ehhez is jár a kétéves garancia.

hirdetés