hirdetés

Zseniális áron rendelhető a 70mai A800 menetrögzítő kamera

A dash cam király

hír
Zseniális áron rendelhető a 70mai A800 menetrögzítő kamera 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-24

Sajnálatos módon az utóbbi egy évben csúnyán megdrágultak az autós kamerák, és sokszor azzal kellet szembesülnünk, hogy nem is érdemes őket Kínából rendelni, mert a hazai árak hasonlók, és még garanciát is kapunk hozzá. A Banggoodon most úgy tűnik, hogy megfordult ez a trend, legalábbis a tavaszi leárazásban a 70mai A800-as kamerát kiemelkedően jó áron vásárolhatjuk meg.

Beépített GPS is van benne, tehát a felvételekhez hozzárendeli a koordinátákat, amiken egyértelműen látszik, hogy éppen hol, és mekkora sebességgel haladtunk, ezeket az infókat pedig rá tudja tenni a felvétel sarkára. Szintén ennek köszönhető, hogy az ADAS (Advanced Driver Assistance System) is működik, ami a sávtartást figyeli, és figyelmeztet, ha túl közel kerülünk az előttünk közlekedőhöz.

Ha megállunk az autóval, akkor automatikusan kikapcsol a kamera, de amint mozgást érzékel, elkezd rögzíteni. Ez hasznos, mert nem kell kézzel elindítani és leállítani, valamint amikor parkol a kocsi, és valaki úgy megy neki, hogy mi nem vagyunk a helyszínen, akkor is rögtön elindítja a felvételt az eszköz. Micro SD kártyára menti az eseményeket, amiből 128 GB-osat tehetünk bele, de tartozik hozzá egy okostelefonos app is, amin keresztül lementhetjük és tárolhatjuk a videókat.

A csomag tartalma a szivargyújtós adapter és a felfogatáshoz/felszereléshez szükséges kiegészítők, viszont a hátsó kamera nem, azt külön vásárolhatjuk meg, ha szükségünk van rá. A pakk itthon nagyjából 40 000 forintba kerül, és sokszor Kínából sem olcsóbb, vagy csak alig. A Banggood tavaszi leárazásán most akciósan rendelhetjük, a BG91bd2b kuponkóddal mindössze 26 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítási költséggel együtt, ami rendkívül kedvező árnak számít.

hirdetés