hirdetés

ZMI töltők rendkívüli akciója Banggoodon

Ezzel laptopot is tölthetünk

hír
ZMI töltők rendkívüli akciója Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2021-06-03

A Banggoodon elképesztően alacsony áron juthatunk hozzá a ZMI-nek a 65 W-os asztali töltőadapteréhez és szintén elég jó áron vásárolható meg egy vezeték nélküli autós töltőjük, amihez jár egy szivargyújtós adapter is. Az árak tényleg különlegesen jók, viszont Kínából érkezik, így kicsúszhatnak az áfamentességi határidőből, így érdemes EU Priority Line postázási móddal rendelni, vagy lélekben készülni az áfa és kezelési költség megfizetésére.

Alapból kínai dugós a kütyü, de küldenek hozzá európai átalakítót, hogy mi is tudjuk használni. Az adapter 95×66,5×23 milliméteres, a hozzá adott tápkábel másfél méter hosszú és még egy Type-C kábelt is kapunk hozzá, ami szintén 1,5 méteres.

Az eszközzel tudunk telefont, tabletet, laptopot és mindenféle USB-s eszközt tölteni, a 65W pedig elég tisztességes teljesítmény. Nem is szokott kifejezetten olcsó lenni, bár abszolút a megfizethető kategória, jellemzően 9-11 000 forint körül lehet beszerezni, de most a Banggoodon a BGf40d24 kuponkóddal már mindössze 5300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető. Ez az összeg még akkor is elég jó, ha erre még netalán rávernék itthon az áfát és a kezelési költséget.

ZMI autós töltő

20 wattos vezeték nélküli autós töltője van a cégnek, amit kombóban árulnak a 27 wattos szivargyújtós töltővel, így teljes a szett. Ha olyan telefonnal rendelkezünk, ami tudja ezt a töltési szabványt, akkor mindenképp jól jön egy ilyen termék, így a kocsiban, navigáció közben is töltődik a telefonunk. A kialakításából adódóan a légbeömlő rácsára lehet felerősíteni és egy gömbcsukló segítségével bármilyen irányban el lehet forgatni. A telefonunkat alulról két pöcök tartja, oldalról pedig két fém fogasléces pofa tartja, így biztosan nem fogja a tartó elengedni a készülékünket. A szett most elég jó áron megvásárolható, a BG0189ec kuponkóddal mindössze 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés