hirdetés

XTEP futócipő, az ismeretlen ismerős

Kínában nagy név, itthon nem is hallottak róla

hír
XTEP futócipő, az ismeretlen ismerős 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-23

Volt egy időszak, mikor a nagy kínai sportszergyártók cipőiből elég sokat teszteltünk, főleg a Li-Ning és a OneMix típusait. De ha ezeket a neveket említem, hogy Anta, XTEP, 360, valószínűleg a legtöbben üveges szemmel tekintenek maguk elé, pedig ezek Kínában komoly gyártónak számítanak. A legnagyobb érv mellettük az, hogy futócipős mércével olcsók a termékeik, az XTEP 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az FP172XB315YR  kóddal, a spend&save kedvezménnyel és az alis coinokkal, ami jóval olcsóbb, mint a spéci futócipő márkák – Hoka, Brooks, Mizuno, Saucony stb. – darabjai. A szállítás a csukára ingyenes.

A felső része légáteresztő mesh anyagból van, szóval tipikus futócipős jegyekkel büszkélkedhet. Akiben van annyi kalandvágy, mint bennünk volt a Li-Ningek kapcsán annak idején, az 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elviheti, amit az FP172XB315YR  kóddal, a spend&save kedvezménnyel és az alis coinokkal lehet összehozni, a szállítás a csukára ingyenes.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés