hirdetés

Xiaomi Xiaomi hátán

Okos Rubik-kocka?

hír
Xiaomi Xiaomi hátán 1
írta: Rolla
2019-07-08

Lassan kifejezetten olyan termékkategóriákra fogok utazni, amit még nem gyárt a Xiaomi, hiszen egyre több olyan kütyü kerül elő a tárházukból, ami a kezdetben a számunkra a telefonokról ismert márka palettáján már jóval túlmutat. A konyhai eszközökön, órákon vagy rolleren már meg sem lepődünk, de azért az utóbbi időben a lábmelegítő és a szájvíz hallatán felszaladt a szemöldököm. Szerencsére ezen a héten sem hagyott meglepetések nélkül a Xiaomi, legújabb mutatványuk az okos Rubik-kocka. És hogy naprakészek maradjatok, megmutatom a többi, kuponnal kapható terméküket is.

Xiaomi póló

A Xiaomi ruháiról és kiegészítőiről valószínűleg már hallottatok. A táskák és napszemüvegek mellett olyan alapdarabokat is találtok, mint az egyszínű póló, ami ha a márka eddigi minőségét hozza, akkor biztos nem a Tigris piacon kapható tesipóló anyagához hasonló. Narancssárgában, szürkében, fehérben és kékben is megrendelhetitek sok méretben, és szerintem 4.100 forintért – 3DCIPRPX –  mindenképp megér egy próbát, ha unjátok a plázák kínálatát.

Xiaomi Xiaomi hátán 8

Xiaomi futócipő

Bár elsősorban sportoláshoz tervezték ezt a lábbelit, de a mai utcai divatot elnézve simán hordható a mindennapokban is. Másik Xiaomi cipő volt már nálunk, hozta is a névhez fűzött minőséget, egyetlen nagy problémája az ára volt.

Szerencsére egy kuponnal ezt most kiküszöbölték, 8.800 forintért vehetitek meg a 3CQSM1NC kóddal. Természetesen futásra is alkalmas, hiszen tompítja a talajraérkezést, és simán hozza az itthoni cipők minőségét. Ha pedig eddig azt hittétek, hogy nem létezik okoscipő a Földön, akkor nézzétek meg a tesztünket egy másik Xiaomi lábbeliről. Spoiler alert: nem köti be saját magát.

Xiaomi lámpa

Kifejezetten tetszik nekem ez letisztult, lampionra hajazó Xiaomi lámpa, amit elsősorban az éjjeli szekrény tetejére álmodtak meg, de szerintem a nappaliban a polcon is király hangulatvilágítás esténként. Nem is lenne igazi Xiaomi, ha nem tartozna hozzá egy applikáció, amin keresztül sok funkciót vezérelhettek. Ilyen például a szín választása, fel-le kapcsolás, időzítés és a fényerősség, ráadásul ha Siri a barátnőtök, akkor mindezt megtehetitek hangvezérléssel. Az okos cuccoknak persze ára van, 16.000 forintért rendelhetitek meg áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítással együtt, és használjátok feltétlenül a 3DNLJJ2Q kódot.

És mivel Xiaomiból sosem elég, látogassatok el ide, ahol ti is biztosan találtok fura dolgokat, vagy nézzetek körül a Xiaomi tesztjeink között.

hirdetés