hirdetés

Xiaomi válogatás Cafago módra

Xiaomi és Yeelight

hír
Xiaomi válogatás Cafago módra 1
írta: hajas
2020-10-13

Újabb Xiaomi kütyüket árazott le a Cafago, én pedig összegyűjtöttem nektek a legjobbakat. A cikkben két Yeelight lámpát, egy gőztisztítót és egy hordozható kompresszort találtok, de a végén egy meglepetés vár titeket. Mindegyik kütyü az árazása, vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámköltségek nélkül kerül postázásra.

Xiaomi Deerma gőztisztító

A Deerma gőztisztító a takarítás rengeteg területén nyújt jó szolgálatot. Tisztíthatjátok vele a padlót, a tűzhelyet, a fürdőszobát, tükröket, ablakokat vagy akár a mosdót is. A gőz nem csak a szennyeződéseket, hanem a különböző baktériumokat is elpusztítja. A 230 milliliteres tartálya a vizet 150 Celsius fokra melegíti fel, majd a keletkezett gőzt 3 bar nyomással ontja ki magából. Különböző fejek, toldócsövek, és törlőkendők is a csomag része, így tényleg minden felületet tisztává varázsolhattok. Német raktárból, 24 600 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi 70mai kompresszor

Akinek van autója, az biztos tapasztalta már, hogy eresztett a gumi, emiatt csökkent a guminyomás. Sokan ilyenkor elviszik a benzinkútra, azonban ott gyakran sorba kell állni, mielőtt a pumpához érne az ember. Szerencsére a Xiaomi árul hordozható kompresszort. Praktikus, hiszen 12V-os szivargyújtóról is működik, maga a kábel pedig 3,7 méter hosszú, vagyis mindegyik kereket eléri a kütyü. Az érintőgombok és a kijelző segítségével előre beállíthatjátok a szükséges nyomást, aminek elérése után a készülék automatikusan leáll. A CC2701 kuponkóddal 11 400 forintért vehetitek meg Kínából.

Halloween álarc

Bár ebben az évben valószínűleg más lesz a Halloween, mint a korábbi években, de valószínűleg sokan idén is jelmezt vagy álarcot húznak. Ezzel a maszkkal biztos nagy sikert arattok majd a halloweeni bulin, és ha cukorkát is gyűjtögetnének, az ijesztő külsőtök miatt mindenki tele fogja pakolni édességgel a kosaratokat. 4600 forintot kérnek érte.

hirdetés